Snap
  • Kind
  • post

Net terug van een heerlijke vakantie!

Spontaan besloten om een 2 weken weg te gaan... Nederland was te duur, dus hebben we voor Florida gekozen!

Ik was wel een beetje benieuwd, 27 weken zwanger en dan op vakantie met een 2.5 jarige... Zou ik het kunnen volhouden allemaal? Nou, wat een HEERLIJKE vakantie hebben we gehad... We hadden een auto gehuurd, dus Eigen vervoer en vrijheid, ons hotel lag lekker centraal bij Disney en supermarkten en restaurants, kortom perfect gewoon! We zijn naar Lake Eola geweest (een paar keer zelfs, het was er zo mooi), waar een groot meer is met heel veel zwanen, een speeltuin gemaakt voor 2-5 jarigen (echt ideaal), en een fontein die s'avonds een lichtshow gaf. We zijn met de neus in de boter gevallen toen ik online zag dat er een kinderboerderij in de buurt was, die hun 25jarige jubileum vierde. De entrée was dat weekend dan 13 dollar ipv de normale 33 dollar, en er waren festiviteiten en gratis eten en cake de hele dag. We waren van plan 2 uur max te blijven, maar het liep al gauw uit tot maar liefst 5.5 uur! Remco heeft geleerd hoe hij kuikentjes en babyeendjes moet vasthouden, heeft schapen en geiten mogen voeren, gespeeld in de speeltuin, ponyritje gemaakt, echt genoten heeft hij. En als je kind geniet, geniet je als ouder dubbel! We zijn ook uiteraard een dag naar Disney geweest, de Magic Kingdom... oh wat een dag! We hadden geluk dat hij in de buggie in slaap viel, en maar liefst 2 uur geslapen heeft zodat we de hele dag konden blijven, en savonds het mooie vuurwerk hebben kunnen bekijken. Ik had de dag uitgepland (dankzij google!) dus wist precies welke ritjes en attracties onze man leuk zou vinden, en we hebben ze allemaal kunnen doen, met als langste wachttijd 8 minuten! Haast geen volk, dus het was lekker rustig (aangezien de schoolvakanties nog niet begonnen waren), dus geen wachtrijen! Het weer was perfect, niet te heet en af en toe een kort regenbuitje om alles af te koelen, Mickey Mouse ontmoet (uiteraard, dat MOET he met een grote kleine Mickey fan haha). Remco vond het fantastisch, was helemaal niet bang van Mickey (wat ik vroeger wel was haha) en rende naar hem toe voor een knuffel... Wat een vakantie... Helemaal bijgetankt weer, en nu op naar het derde trimester. (en helaas de was en het poetswerk wat 2 weken is blijven liggen haha). Hebben jullie nog plannen voor de aankomende vakantie van de kinders?

10 jaar geleden

Klinkt helemaal Super!! Wij geen plannen voor de herfstvakantie. De kids gaan wel 2 nachtjes bij oma en opa logeren ( vinden ze geweldig!), omdat wij allebei gewoon moeten werken.

10 jaar geleden

wij hebben ook in belgie gewoond voor 3 jaar, vond het heerlijk...maar ja dat was toen ikzelf nog kind was hehe. Hoe ver ben jij nu? wij zitten nu in week 28, en het begint nu toch wel zwaar te worden met een rondlopende dreumes :) Ik stond er verbaast van hoe goed ik het volhield in Disney, want we hebben toch wat afgelopen een hele dag :)

10 jaar geleden

Haha erg herkenbaar. Al woonden wij gewoon in NL. We woonden eerst in Zeeuws Vlaanderen vlakbij Zee. Maar echt ik zou voor geen goud terug willen om daar te gaan wonen. Voor vakantie is het super.

10 jaar geleden

In 2 woorden een: Top Vakantie! Fijn dat jullie zo genoten hebben zeg. Wij hebben onze vakantie ook al achter de rug en gaan het nu allemaal wat rustiger aandoen. Misschien nog wel een dagje naar de dierentuin. Maar ik red het al niet eens meer om 3 tot 4 uur achter elkaar te wandelen.