{{ message.message }}
{{ button.text }}

Net (niet) wakker.. Zo mooi!

Net wakker en ik kijk eens om me heen…

Afbeelding blog 'Net (niet) wakker.. Zo mooi!'

Naast me is vannacht een van mijn mooiste bezittingen komen liggen. Ze slaapt nog maar is o zo mooi!

Ons bed is groot genoeg en ons hart nog veel groter! Wat prachtig zo`n klein meisje! Stiekem mag ze van mij elke nacht wel bij ons komen kruipen…

Wat een schatje en dan eens kijken hoe ze wakker wordt. Eerst een klein oogje open. Een greep naar de knuffel in haar handen en dan die tevreden uitstraling, met haar oogjes dicht.


Wat is haar huidje mooi gaaf! Ik geef haar een kusje.. de blik veranderd in een tevreden lach en dan kruipt ze nog iets dichter naar me toe. Heerlijk dat kleine mooie meisje!

De wekker is gegaan maar ik hoef niemand uit te leggen dat ik nog lang niet klaar ben…

Het eerste oogje gaat rustig open, `mama, nog heel even slapen, samen`. Even kruip ik onder de deken terug voor de fijnste knuffel van de hele dag…

Dan moeten de ogen echt open en mogen dit mooie meisje en haar knuffel mee naar beneden. Om op schoot lekker wakker te worden en dan een beetje chagrijnig, dat wel want haar pyjama zit toch zo lekker, de kleren aan te trekken. Gelukkig haar favoriete Peppa Pig onderbroek, dat maakt veel goed!

Even een lekker ontbijtje en een paar slokjes drinken en we verlaten ons liefdesnestje voor de school. De school waar ze het ook naar haar zin heeft maar vast niet zo erg als in ons warme, gezellige en gelukkig hele grote bed!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je