{{ message.message }}
{{ button.text }}

Natuurlijk zijn wij ook trots op jou!!

Mama op fb zie ik allemaal berichten komen van trotse ouder dat de kinderen over zijn en een goed rapport hebben! Ik niet....

Afbeelding blog 'Natuurlijk zijn wij ook trots op jou!! '

Zijn jullie dan ook niet trots op me nu? 

Ja natuurlijk zijn wij wel trots op je! Heel erg trots zijn we op jou! Lieve schat jij vecht al van je geboorte! Je kwam met 29+6 weken al op deze wereld. Daar heb je al moeten vechten voor wat je waard was. Zo'n klein hoopje mijn kleine meisje zo bijzonder ons wonder ?. Dat ben je ons wonder! Hoe jij alles hebt doorstaan infecties, virusje in je korte leventje al 7 weken heb je nog gevochten en het je gelukt toen mocht je eindelijk mee naar huis! 

Vanaf dat je op school zit krijgen we al te horen dat je het niet goed gaat op school. Je kunt dit niet je doet zo niet... Thuis wel... Rekenen in groep 1 de cito was niet goed! Sorry hoor cito?! Die kreeg ik vroeger in groep 7! Ach ja ik was/ben ook geen reken wonder! Groep 2 ze is nog erg speels misschien moet ze nog een jaar kleuteren. Nou dat zie ik niet zitten. Tuurlijk ze is een vroege leerling dus misschien niet verkeerd... Nee dat klopt maar stel ze kleutert nu nog een jaar. Dan is ze al een jaar ouder en als het dan zoals ik jullie moet geloven het dan nog niet beter gaat dan blijft ze nog een keer zitten en dan is ze al 2 jaar ouder dan de kinderen in de klas! Dat zag ik dus niet zitten. Groep 3 eerste gesprek Eva gaat niet goed ze is speels, luistert niet, concentreert zich niet. Nouja goed zijn net begonnen. Toen begon het eene na het andere gesprek. Ze ging wel over naar groep 4 kantje boord maar het was haar gelukt! Nu dus groep 4 en de gesprekken gaan verder. Onderzoek hier onderzoek daar. Fysiotherapie en bekkentraining, kinder psycholoog, GGD gesprekken vanalles dus. Nu gaan ze onderzoeken of ze adhc heeft. Ze namelijk een nogal laag zelf beeld. Tja hoe komt ze eraan... Wij vertellen haar altijd je kunt alles wat je zelf wil! Als ik tegen haar zeg dat ze een mooi meisje is krijg ik als antwoord dat vind ik zelf niet! Nu als ik al schrijf springen mij de tranen in de ogen. Ze is zo'n lief en schattig meisje. En natuurlijk vind ik haar als haar moeder het mooiste meis dat er is. 


Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je