Snap
  • Kind
  • post_short

Nachtluier?

Mijn zoontje van 1,5 jaar is elke ochtend nat van urine....hellup!

Waarschijnlijk zijn er meer moeders die dit probleem herkennen, maar ik word er ietwat kriegel van. Elke ochtend wordt Finn wakker met een doorweekte pyjama, slaapzak en soms ook z'n bedje erbij. Het maakt dan niet uit of ik hem 's nachts nog verschoond heb. Ik heb al verschillende luiers geprobeerd, de laatste poging, waarvan ik hoge verwachtingen had, werkt zelfs niet. Dus pampers baby dry 5 volstaat al niet. Jongens plassen dan al naar voren, maar Finn is dan ook nog een keer een buikslaper...Wie heeft DE gouden tip voor mij (en finn)

10 jaar geleden

De tips hebben geholpen!! Finn krijgt iets minder te drinken voor het slapen gaan, luier nr 5 gebruik ik nu en sla hem iets om naar binnen zodat ie niet 'omkrult' wanneer de luier te vol is. Hij kan het nu met 1 luier doen 's nachts. Ik check hem nog wel voor ik zelf naar bed ga maar meestal heeft ie dan nog niet (genoeg) geplast. Dus bedankt, voor finn wel iets aangenamer wakker worden zo droog ;)

10 jaar geleden

Ik heb ook dat probleem gehad het gaat nu beter nu ik een maat groter gebruik (overdag maat 4 s nachts maat 5 4+ lekte ook nog) en dan de boven rand naar binnen vouwen. Mijn zoontje is ook een buikslaper.

10 jaar geleden

dank je voor de reacties!

10 jaar geleden

De + maten hebben meer absorptie! misschien helpt dat? Achterstevoren helpt wel vaak bij jongetjes maar, ik heb meisjes dus geen ervaring...