{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nachten doorhalen?

Iedereen vertelde mij dat, zodra de kindjes 1 worden ze beter gaan slapen. Nou daar vergissen ze zich mooi in, ik moet nog steeds nachten doorhalen. 

Afbeelding blog 'Nachten doorhalen?'

Sinds 20 maart is mijn zoontje 1 geworden, laat ik bij het begin beginnen. Een jaar lang slaap ik al heel slecht, ik heb misschien maar een week goed kunnen slapen in het jaar. Iedereen vertelde mij dat, zodra de kindjes 1 worden ze beter gaan slapen. Nou daar vergissen ze zich mooi in, ik moet nog steeds nachten doorhalen. 

Sinds mijn zoontje 1 is geworden, wordt slapen altijd een drama 's nachts. Elke keer van alles uitgeprobeerd en adviezen opgevolgd maar niks werkt. Zoals bij je in bed leggen of wakker houden totdat hij echt moe is, maar helaas niks werkt. Ik ben een alleenstaande moeder en wil graag weer aan het werk, maar zolang mijn zoontje 's nachts niet slaapt gaat dit nog niet lukken. Het is erg vermoeiend en het breekt je op. 'S middags probeer ik meestal te liggen als mijn zoontje ook even slaapt, maar dan kan ik niet in slaap komen of heb ik afspraken. Dit is gewoon erg vervelend. Om het uur gilt en huilt hij wel en zelfs laten huilen werkt niet. Dan blijft hij dat de hele nacht doen. 

 

Mijn vraag aan jullie is zijn er meerdere mensen die hier last van hebben en die misschien nog wat andere tips voor mij hebben? 

Daar zal ik dan erg blij mee zijn als er tips tussen zitten die ik kan gaan gebruiken en kan kijken of het werkt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je