Snap
  • Kind
  • post_short

Nacht zindelijkheid

Ik wil graag weten wat ik nog meer kan doen om mijn oudste 's nachts zindelijk te krijgen...

Megan word in Oktober 4jr en ze is al sinds 2,5jr overdag volledig zindelijk maar 's nachts lukt het nog steeds niet.

We hebben het volgende al geprobeerd:

-uit bed halen om 22.00 

-'s morgens eerder uit bed halen (6.30)

-alleen nog tijdens het avond eten drinken

-beloning bedenken (nieuwe overtrekken en een tent)

Maar tot nu toe geen succes.......dus HELP!!!

10 jaar geleden

vindt het knap dat ze al met 2,5 zindelijk is.onze dochter wil wel op de pot maar doet niks,wil graag zonder luier maar geeft te laat aan da ze moet plassen en dat al na 3 weken. maar ik denk ook dat ze te diep slaapt,heb je al plasbroekjes geprobeert??

10 jaar geleden

Gewoon van die leuke luier onderbroekjes kopen en wachten tot ze vanzelf droog blijft. Ze slaapt gewoon te diep, dus merkt ze niet dat ze moet plassen. Haar blaas wordt vanzelf groter en dan zal het vast beter gaan. Wij laten onze kinderen overigens om half vijf voor het laatst drinken en dan gaan ze om 7 uur naar bed. Geen drinken tijdens het eten dus, tenzij ze aangeven dat ze dorst hebben. We drinken zelf ook niet tijdens het eten.

10 jaar geleden

Volgens mij kun je hier niet veel meer aan doen. Ze is waarschijnlijk een erg vaste slaper. Plast ze elke nacht in bed of is het af en toe? Quin plast namelijk alleen in bed als hij ziek is, een drukke dag heeft gehad of als er iets gaat gebeuren.

10 jaar geleden

Poeh, vind ik een lastige. Bij ons ware ze dag en nacht ongeveer gelijk zindelijk, ging vanzelf. Vooral de jongste heeft volgens mij een hele sterke blaas. Hoeft s`ochtends als ze wakker wordt meestal niet eens te plassen. Misschien eerst proberen met een extra zeil eronder of zo`n speciaal broekje? Komt vanzelf goed, want heel veel kinderen zijn er lichamelijk pas aan toe met 5.