Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Naar een speelparadijs!

Omdat de lente even was gekomen kregen wij gelijk de lente kriebels!

Lekker spelen en lekker er op uit met elkaar!

Jammer maar helaas is de lente weer even helemaal weg. Koude wind en flinke regenbuien laten het noorden van het land weten dat de lente nog niet is begonnen maar dat de sneeuwpret (helaas) echt voorbij is.

Jammer want de kinderen waren net blij dat er weer heerlijk gerend kon worden om alle opgespaarde energie kwijt te kunnen.

Met de nadruk op KINDEREN... de ouders hebben denk ik hele andere ideeën.

Omdat het nu al weer dagen binnen speel weer was en wij helemaal klaar waren met puzzelen, knippen, plakken, kliederen met scheerschuim en spelen met de Duplo zijn we een dagje naar Ballorig gegaan.

Helemaal leuk!

Tenminste: wij vonden het erg leuk.

Vele ouders hebben er voor gekozen om hun energie niet in de kinderen te steken maar in de batterij van hun mobile apparaat... Ballorig speelt daar handig op in: GRATIS WI-FI!!

Heel leuk om gelijk een fotootje te plaatsen van de spelende kinderen en even te kijken wat andere leuke moeders en vaders (want in het weekeind zie je er daar opvallend veel van in deze speeltuin) op dat moment aan het doen zijn.

Jammer want op dat moment geeft een van de kinderen net een show weg met een van de ballen in de ballenbak, maar dat heeft mama net gemist. Of het loopt even niet zo lekker met een vriendje of vriendinnetje. Verdwaast kijkt een van de ouders op: Is dat die van mij die huilt?

Jammer, het had zo leuk kunnen zijn! Er is een enkele ouder die met de kinderen het grootste plezier op de glijbaan heeft. (en even een van de andere kinderen aanspreekt dat kleine kinderen het echt niet leuk vinden een flinke duw te krijgen als ze naar beneden gaan) maar de meeste ouders zijn toch wel erg druk met hun sociale leven. Al moet ik zeggen dat ik het bijna een asociaal leven vind want als ik even ga zitten uitpuffen na wat springen op het springkussen zit een leuk gesprek met een van de ouders er al bijna niet meer in.

Jammer want het zou zoveel kunnen toevoegen aan een ochtendje spelen..

Maar goed: GRATIS WI-FI is natuurlijk wel gratis!

11 jaar geleden

Ja Ballorig is erg leuk. Kinderen blij, mama blij :-) Misschien ook een tip. Bij bungalowparken (Landal, roompot, etc) kan je gewoon gratis naar binnen en laat ze daar lekker spelen. Ballorig is leuk, maar soms ook iets minder leuk voor je portemonnee ;-)

11 jaar geleden

Heel herkenbaar heb je mijn blog social media van een tijdje geleden al gelezen?? Dan snap je wat ik bedoel. Ik ben dus niet de enige.

11 jaar geleden

Ja, herkenbaar. Dat is echt een probleem van deze tijd. Ik probeer er zelf niet aan mee te doen, maar ik betrap mezelf er wel op dat ik soms toch iets te lang aan het smsen ben bijvoorbeeld, best verleidelijk af en toe.

11 jaar geleden

tuurlijk sms en bel ik weleens als ik met mn dochtertje in de weer ben, maar als we een activiteit samen hebben dan zit mijn aandacht daar. Ik heb nog niet eens een telefoon waarbij ik op internet kan, heel ouderwets en zoveel vrijheid gewoon een mobiel waarmee ik kan smse en bellen en redelijke kwaliteit fotos/filmpje mee kan maken :) jammer dat er zoveel ouders zijn die zulke leuke dingen missen van hun kind door zoveel op internet/telefoon bezig te zijn. mocht je nog leuke tips weten qua speelparadijsen, lijkt het me leuk om dat terug te lezen onder fun mama, ontmoet elkaar