{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar de schoolinspectie of niet ?

Quinten is een jongen met beperking zit op een gewone school word gepest en school schuift de schuld in mijn schoenen.

Afbeelding blog 'Naar de schoolinspectie of niet ? ' Achtergrond blur afbeelding

Hey mama's ik ben niet van het bloggen en schrijven maar ik moet nu toch echt even me ei kwijt. Me zoon heeft een beperking in gedrag en loopt achter op ze leeftijd. Wat hij heeft weet niemand ze vinden hem te jong om een lebel te geven.

De laatste tijd is het flink raak op school hij is laats door het lint gegaan op het schoolplein. Er was een meisje die hem niet met rust wilde laten en vervolgens zijn zusje een duw gaf . Me zoon ging helemaal door het lint ik herkende hem gewoon niet meer . Slaan schoppen bijten enz. Ik ben als moeder er toen tegen in gegaan dit accepteer ik gewoon niet. In de klas ging hij er mee door en ik wist gewoon niet meer hem rustig te krijgen. Uit eindelijk nam ze juf het over en ben ik naar huis gegaan.

In de middag wert ik op het matje geroepen dat ze zijn gedrag niet toleren enz maar de ouders van dat meisje nee hoor die worden niet aangesproken op het gedrag van hun kind. Dit vind ik erg oneerlijk .

Vorige week werd mijn zoon 6 jaar oud een bloedneus geslagen op school. Ik ben niet gebelt door school niks. Ik had een lijkbleek kind thuis die uit het raam wilde springen omdat hij niet meer naar school wilt . Zo bang is hij. In die week is hij ook op ze hoofd gelagen en verrot gescholden door het zelfde kind. Ik heb een mail gestuurd naar school dat ik dit niet pik en eis dat die ouders ook maar eens op het matje geroepen worden. Ik kreeg terug als reactie die jongen is nieuw en weet de regels van de school nog niet . Me bloed ging koken. Ik vind dat geen goede reden hoor . Elk kind weet toch wel dat slaan en schoppen verboden is op school? 

Maar goed nu moet ik al anderhalve week de strijd aan gaan om mijn zoon op school te krijgen want dit wilt hij niet meer. Is elke ochtend boos op mij omdat ik hem naar school breng (hij moet) ik laat hem dus achter in de klas en hij is boos. Nu krijg ik een tel van school dat ze vind dat hij niet te hanteren is bla bla bla ze gedrag niet accepteren. Maar ze vergeten dat dit komt omdat er op school iets niet goed gaat. Thuis is hij gewoon verder vrolijk en niks aan de hand. de school schuift het nunin mijn schoenen terwel ze zelf fout zijn en niks doen aan het pesten op school. Ik ben echt moe van .

Ik zit nu heel erg te twijfelen of ik met mijn verhaal en nog andere die mij. Zoon heeft meegemaakt naar de school inspectie te stappen want ik ben het goed zat. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je