Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg
  • post

Naar de film! (2)

Gister was het zo ver! We zijn met het hele gezin naar de film geweest!

En, de oudste mocht haar vriendinnetje natuurlijk meenemen want dat maakt het avontuur compleet! Daar kwamen we dus aan met een groep van 7!! Bijna een hele rij vol.

Wat een hele leuke ervaring zeg!

De jongste van 1,5 liep wat langs ons heen en weer en ging bij haar favoriete buurvrouw opschoot zitten. Helemaal verrukt was ze toe ze de eland in de film zag! Poes – aaien!

Echt super schattig om te zien!

De andere dochter lag heerlijk in de stoel met haar knuffel film te kijken… even dachten we dat ze in slaap zou vallen maar ze was zo geboeid! Geweldig! Ze kon het hele verhaal na vertellen over de `kerst kabouter` en zijn muts die hij kwijt was.

Wat een geweldige film trouwens, `Midden in de winternacht` !!

Echt zo`n film voor het hele gezin! Er zat voor elk wel een laag in het verhaal die aansprak.

Echt aan te raden!

Het zou super zijn als deze film ook met kerst draait want dan is de beleving helemaal compleet!

Ik kan het aanraden en inderdaad.. we zijn naar de 2D versie geweest. Wel zo leuk voor allemaal en niet spannen. Ik weet ook niet of die kleintjes de bril wel ophouden de hele tijd…

We hadden trouwens een ochtend voorstelling. Dat was wel ideaal omdat de kids nog lekker fris en fruitig waren. Om een uur of 3 weet ik niet hoe het dan was gegaan.

In de pauze hebben de kinders heerlijk genoten van hun kids-combi. Drinken, chipje en een zakje snoep met oa 3 lolly`s er in om de tweede helft (en de rest van de middag) mee door te komen! Helemaal leuk en het feest compleet!

Wat een leuk uitje is dit toch voor het hele gezin! Gelijk een hele dag gevuld met het erheen gaan, de film, naar huis en maken van de filmkleurplaat en thuis nog even de trailer kijken om het nog eens her te beleven.

10 jaar geleden

Ja, echt een leuke film hè!! Ik kan hem echt alle gezinnen aanraden!

10 jaar geleden

Klinkt superleuk! Inderdaad een geweldige film; wij hebben er ook van genoten!

10 jaar geleden

klinkt als een leuke dag inderdaad!