{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar de Film!

Nu het wat kouder wordt en ik niet uren in de speeltuin wil schommelen is het tijd voor warme uitjes!

Afbeelding blog 'Naar de Film!'

Omdat ik het leuk vind om onze kinderen de wereld te laten zien (en omdat ik een biosbon heb liggen) heb ik me voorgenomen om met de kinderen naar de film te gaan!

En, dat denken meer ouders want het is druk! En er zijn heel veel films geschikt voor kinderen! Leuk! We gaan binnenkort samen een film uitkiezen op de borden bij de bios en dan hopelijk met onze kidscombi (een actie van de bios hier) genieten van een film samen met een zakje popcorn etc in de pauze of na afloop.

Ik vind het echt een leuke activiteit!


Nu zijn er in onze bioscoop ook 3D films. Lijkt me erg leuk en onze kinderen ook. Klein probleem, door een oogafwijking kan ik zelf geen 3D kijken. Nu mogen mijn kinderen gerust naar zo`n film en natuurlijk ga ik er naast zitten maar ik zou wel eens willen weten of het niet te eng is ofzo.

Hebben jullie er ervaringen mee?

Wij gaan in elk geval volgend weekeind eens kijken in de bios! Zo schattig hoe onze kleine meid het er over heeft!

Papa, dat is de bioscoop! Heeft mijn mama gezegd. Daar is ook tv! Nou, je begrijpt het wel! De voorpret is er! Nu nu de juiste film uit kiezen!

Stiekem wel erg jammer dat K3 nog niet in de bioscoop is, dan is het zeker raak!

Nijntje de film (met het de muziek wat zachter en het licht een beetje aan) was heel erg leuk! Daar hebben we het nog vaak over. De dvd thuis is trouwens een minder groot succes. Het is dus echt de beleving van de bioscoop die het zo leuk maakt!

Maar, dat vind ik zelf van het theater. Een voorstelling kan me de hele avond boeien maar wanneer hij op tv is ben ik vaak voor de eerste reclame al afgehaakt…. Maar misschien is dat ook wel mijn eigen spanningsboog, hahaha

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je