{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar de basisschool in Corona tijd deel ll

Afbeelding blog 'Naar de basisschool in Corona tijd deel ll ' Achtergrond blur afbeelding

En toen was ineens de zomer vakantie voorbij... 

Luca was in totaal 3 weken naar school geweest, een pauze van 6 maanden en nu beginnen op een nieuwe school. Ondanks mijn goede gevoel vond ik het best spannend. Al vond ik hem in 6 maanden tijd zo groot en wijs geworden en heb ik mega van hem genoten. Nu ging hij dan echt 


Ik hoopte dat het brengen goed zou gaan, ik had m goed voorbereid. Leuke lunchbox met een leuke lekkere lunch noem maar op.  Naar school is toch best spannend en in deze rare tijden ook heel gek. Je mag niet mee naar binnen , moet je kind voor de deur droppen. Je krijgt weinig mee vind ik maar goed, dat terzijde. 


De eerste weken waren drama! Hij wilde niet, hing aan mijn been en krijste de hele klas bij elkaar. Zijn juf was gelukkig super lief voor hem en gaf hem wat extra aandacht. 

Die kon ik ook wel gebruiken want liep een paar keer met een brok in m’n keel het schoolplein af om vervolgend op de fiets een potje te gaan zitten janken 

Ik was bang dat dit hele lange weken zouden Worden maar na 2 weken was het ineens over. Hij had wat vriendjes gemaakt en wilde zelfs een paar keer niet mee naar huis. 


Wat een opluchting! En nu, loopt hij lachend de klas in en zwaait niet eens meer naar me! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je