{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar binnen met jou!

Het bewijs dat je kinderen beter niet uit het oog kunt verliezen. Sluit alle ramen en deuren!

Afbeelding blog 'Naar binnen met jou!'

 Rotjong! Ik zeg het natuurlijk niet. Ik denk het alleen maar als ik mijn zoon vrolijk zwaaiend midden op straat zie staan. Hij vindt dit natuurlijk een leuk spelletje, maar wij als ouders kregen meteen al een hartverzakking toen we zagen dat de poort open stond. Hij was nog niet eens een halve minuut alleen geweest!

Maar goed, het spel gaat verder. Hij op straat, wij als "good cop, bad cop" aan de zijlijn. Iedere stap die wij naar voren zetten, gaat hij naar achter. Ik weet waartoe hij in staat is met zijn verlatingsangst van 0%, dus moeten we dit voorzichtig aanpakken. Het begint met inpalmen. "Schat wil je nog wat melk?" Reactie: "Dag mam!" Zelfs paaien met de koekjestrommel werkt niet! Uiteindelijk bedenken we een list. Ik begin mijn zoon af te leiden met gekke gezichten, geluiden en zelfs dansjes terwijl mijn man via de achterkant hem van de straat af kan plukken. Mijn zoon hangt verslagen over pappa's schouder terwijl wij elkaar triomfantelijk een high five geven.

Crisis voor vandaag afgewend, maar morgen zit er toch echt een schuif op die poort.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je