Snap
  • Kind

Na-aapje, Slim-aapje

Hoe snel je kleine baby opens groot wordt, is schrikbarend. Opeens doen ze je weer na!

Ja hoor, er is weer meer Baby-Achtigheid afgebrokkeld.

Na weken jengelen en gebroken nachten te hebben gehad, zijn er nu een paar goede nachten geweest, waardoor mama zich eindelijk iets minder als wandelend lijk door de huiskamer kan voortbewegen. De koffie klotst niet meer van ongeluk over de rand van het kopje heen, en de foundation bedekt eindelijk weer die zwaarste wallen.

De lente zon had even zijn warme stralen laten zien, en reeds leken de dagen weer iets meer zin te hebben, en had mama weer iets meer zin in de dag.

En Baby? Die is ongemerkt een paar stappen vooruit gegaan. Letterlijk.

Weet je nog die trap in de kamer? Die met dat traphek ervoor en die eeuwig-groeiende hoop naar-boven-te-dragen wasgoed in de hoek op traptree  nummer drie, vier en vijf?

Waar Baby eerst voorzichtig op vier ledematen omhoog kroop, vraagt hij nu -al gebarend - om mamas handen, en loopt rap en rechtop, als een Homo Sapiens Minus Gorilla Kruipstand, die hoge grotemensentrap op. Een tree met het ene kleine voetje, de volgende met de andere voet. En weet je, hij heeft niets voor niets lange benen. Huppa, twee treden tegelijk is veel leuker! If you've got it, flaunt it!

Als klap op de vuurpijl, buigt Baby zich op tree drie tot vijf eerst voorover, en grabbelt zowaar een kledingstuk van de hoop, klemt 'm stevig in de ene vuist en, mamas andere hand goed vasthoudende, begeeft hij zich alsnog naar de volgende verdieping.

Heerlijk, hoe lief kindjes, zo klein als ze zijn, al meehelpen.

7 jaar geleden

Haha ja dat helpen, zo schattig! Liv wil ook met alles helpen, voor haar betekent dat alle deuren/lades/kasten dichtdoen. Ook als mama nog in de kast of de gang staat haha

7 jaar geleden

Ah dankjewel! Dat vind ik lief en fijn om te horen!

7 jaar geleden

Ik denk dat hij dat van jou moet hebben, you are a super charming Mum, en hij heeft jou als voorbeeld!

7 jaar geleden

Ja joh, waar halen ze de energie vandaan! Zoveel leren en groeien en nog energie voor 10! Ja, sinds kort... Laatst zelfs naar een aantal receptionistes & dames op straat, die allemaal meteen smolten voor hem haha heeft hij vast van zijn vader... Kleine charmeur ;)