Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg

Muziek op Schoot met een juf zonder stem

Dat was vanochtend ook een bijzondere ervaring.... Muziek op Schoot was weer begonnen na een pauze van enkele weken. Juffrouw Claudia moest namelijk geopereerd worden. Helaas was het beademingsapparaat niet helemaal netjes geplaatst tijdens de operatie en heeft ze flinke stem problemen er aan over gehouden. Dit trekt wel weer bij maar heeft flink wat tijd nodig. Ze had de aanvang van de nieuwe lessen al een weekje langer uitgesteld maar vandaag ging het toch echt weer van start. Maar ja met een juf zonder (zang)stem... dat is toch even anders.

Ze besloot het op te lossen door op deze eerste les liedjes te herhalen van de vorige cursus zodat de mama's het zelf konden zingen. Okay dan hahaha, juffrouw Claudia heeft een engelen stemmetje maar dat kan ik nou niet bepaald over mezelf zeggen en hoewel ik altijd wel mee zing, is het meestal toch niet zo uit volle borst zoals nu toch de bedoeling was. Ik zag aan de andere moeders dat die er ook een beetje moeite mee hadden. Maar goed we hebben zo goed en zo mooi mogelijk met z'n allen gezongen (nou ja ik verdenk een paar moeders ervan dat ze toch alleen playbackte LOL) maar ik hoop echt dat juffrouw Claudia volgende week weer zelf kan zingen :D  

11 jaar geleden

Ja lijkt me ook dat dat schrikken was voor haar. Al had ze er van te voren al rekening mee gehouden, voor de operatie had ze het er namelijk al over. Maar als het dan toch gebeurd is het wel balen. Als ze het rustig weer opbouwt moet het binnen een paar weken weer helemaal goed komen.

11 jaar geleden

Ha,ha, een creatieve manier om de mama`s ook mee te laten doen!

11 jaar geleden

Oei das schrikken geweest voor juf claudia (niet van dat zingen maar van dr stem en die operatie). Klinkt gezellig en ach ik zing zelfs op de fiets en in het winkelcentrum voor mn dochter en geloof mij dat is vaak erg vals vergelijkbaar met een jankende kat, maar voor je kind doe je het toch en ach wat maakt het uit wat de rest vindt! :)