{{ message.message }}
{{ button.text }}

Muziek op Schoot met een juf zonder stem

Afbeelding blog 'Muziek op Schoot met een juf zonder stem'

Dat was vanochtend ook een bijzondere ervaring.... Muziek op Schoot was weer begonnen na een pauze van enkele weken. Juffrouw Claudia moest namelijk geopereerd worden. Helaas was het beademingsapparaat niet helemaal netjes geplaatst tijdens de operatie en heeft ze flinke stem problemen er aan over gehouden. Dit trekt wel weer bij maar heeft flink wat tijd nodig. Ze had de aanvang van de nieuwe lessen al een weekje langer uitgesteld maar vandaag ging het toch echt weer van start. Maar ja met een juf zonder (zang)stem... dat is toch even anders.

Ze besloot het op te lossen door op deze eerste les liedjes te herhalen van de vorige cursus zodat de mama's het zelf konden zingen. Okay dan hahaha, juffrouw Claudia heeft een engelen stemmetje maar dat kan ik nou niet bepaald over mezelf zeggen en hoewel ik altijd wel mee zing, is het meestal toch niet zo uit volle borst zoals nu toch de bedoeling was. Ik zag aan de andere moeders dat die er ook een beetje moeite mee hadden. Maar goed we hebben zo goed en zo mooi mogelijk met z'n allen gezongen (nou ja ik verdenk een paar moeders ervan dat ze toch alleen playbackte LOL) maar ik hoop echt dat juffrouw Claudia volgende week weer zelf kan zingen :D  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je