{{ message.message }}
{{ button.text }}

Morgen 1e dag slapen in nieuwe woning!

Morgen beginnen we met een nieuwe start in onze nieuwe woning....

Afbeelding blog 'Morgen 1e dag slapen in nieuwe woning!'

Dozen over gebracht, kasten, bedden in elkaar gezet.... We hebben verhuisd! Met heel veel hulp van mijn ouders en dan gaat het dan eindelijk gebeuren.... morgen eerste nacht slapen in onze nieuwe flatje.

Dat word spannend, zeker voor Amira, want we hebben een jaar bij mijn ouders ingewoond en daarbij heeft ze altijd bij mij op mijn kamer geslapen en zelfs 'snachts bij mij in bed.

Nu krijgt ze haar eigen kamer en natuurlijk zitten oma en opa niet meer continu bij ons. Dus word het erg wennen voor haar. Ik hoop zo dat ze het als positief gaat ervaren.  Haar kamer moet ik nog wel behangen enzo, maar het ziet er netjes uit en behangen doe ik als zij straks voor een week naar haar vader moet.

Ook wil ik gaan proberen om haar in haar bedje te laten slapen, voortaan en dus niet meer bij mij in bed. Maar ik heb een heel sterk gevoel dat dat niet zonder slag of stoot gaat!  Maar we zullen zien, desnoods vraag ik een beetje hulp van het consultatie bureau.  Het is allemaal omdat ik het goed bedoel, voor Amira.

We beginnen nu aan een nieuw hoofdstuk en ik hoop echt dat het een zeer positief en leuk hoofdstuk voor ons 2 gaat worden, want ik wil alleen maar het allerbeste voor haar !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je