{{ message.message }}
{{ button.text }}

Monsters en Draken in huis

Een kijkje in de wonderlijke wereld van mijn peuter. Heerlijk die fantasierijke verhalen

Afbeelding blog 'Monsters en Draken in huis'

Mijn oudste dochter Roanne van 2,5 roept mij:mama. "wat is er, Roanne?" Kijk, een monster.

Als ik naar haar kijk, kijkt ze mij aan met 2 fel blauwe ondeugende oogjes. "Waar zit dat monster dan?" Hij is buiten, luidt het antwoord. "En wat is dat monster buiten aan het doen?" Een hoop gegiechel voor ze zegt: Fietsen, monster boodschappen doen. Daarna draait ze zich vrolijk om en besluit een paar mooie tekeningen te maken.

(Tja, monsters moeten toch ook ergens hun eten vandaan halen)

Na een drukke middag, vol zang, dans, tekenen, zorgen dat haar zusje nergens mij kan spelen, want delen nee dat doe je natuurlijk niet als peuterpuber, breng ik Roanne na bed.

Terwijl we bezig zijn met uitkleden zegt ze, kijk een draak!! "Waar is de draak?" Vraag ik. Op bed, draak op bed. "En wat is de draak aan het doen?" Roanne legt een vingertje tegen haar lippen: sssst, draak slaapt. "Maar waar moet jij dan slapen? Want de draak slaapt al op je bed." Hier moest ze natuurlijk even over nadenken. Want de draak en zij op bed dat ging niet passen. Uiteindelijk besloot ze de draak maar weg te jagen: kkssst, weg draak. Ga weg

Vind het heerlijk om te zien, hoe mijn oudste de gekste dingen kan verzinnen en er dan ook vol van overtuigd is. En soms, heel soms is het monster toch een beetje eng en moet mama hem wegsturen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je