{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mom of two.

Love.

Afbeelding blog 'Mom of two.'

Wie had dat OOIT gedacht?! Nou, IK dus écht niet. Ik was al 5 jaar moeder toen ik een relatie kreeg met mijn allerbeste vriend, ook dat hadden andere en wij ook niet verwacht. Maar liefde bepaald. :) Toen we besloten om voor een kindje te gaan duurde het even. Ik ben absoluut niet geduldig maar vriendlief gelukkig wel. 'Het komt wel.' 'Niet teveel aan denken.' (jullie kennen het wel, haha) En 28 juli 2017 kwam ik er achter: ZWANGER!!!!!!!! De strepen op de test logen er absoluut niet om. Maar.. ik stond op de wc van de Jumbo! Broek op mijn enkels, trillend als een rietje en ik kon nét een gil onderdrukken door mijn hand voor mijn mond te houden. Ik probeerde te springen, maar dat is lastig met me broek omlaag en een piepklein hokje. Trillend stopte ik de test in mijn jaszak, snel me tasje om en de wc uit. Handen wassen en snel naar huis! Oja, vriendlief wou nog kaas. En brood. Oja, en geen chips vergeten. Ow fuck, drinken ook nog. FUCK! Snel naar de Action en 2 rompertjes voor de aanstaande papa gekocht. Ik ben NIKS vergeten, hahaha!

Nou, nog nooit zó snel naar huis gefietst. Een big smile op mijn gezicht van oor tot oor. 'Er zit een baby in mijn buik.' dacht ik alleen maar. Ow, dan fiets eens wat rustiger joh! Ik kom de achtertuin nog net niet ingevlogen en hoor dat vriendlief aan het gamen is. Ik kom binnen, leg snel de test op het aanrecht mét de rompers. Ik word helemaal warm als ik naar die dingentjes kijk.. Ohja, vriendlief. 'D. Kom eens naar de keuken!' Ik hoor een gezucht en een luie stem die zegt: 'Waarom?' Ja kom nouhouuu.. heb wat voor je. *Gesteun, gekreun, gezucht*, mannen... Hij komt naar de keuken en ik, ik begin ineens keihard te huilen................ Hahahaha! Vriendlief: 'Wat is er? Gaat het?' Ik wijs naar de test en de 2 rompers, hij kijk en ik zie hem slikken.. 'Ben je echt zwanger?!?!?! IK ZEI HET TOCH!!!!!!!!' Aan de smile op zijn gezicht te zien was hij dolblij en ik stond daar te snikken, dikke tranen rolde over mijn wangen en mijn hele lijf trilde. Vriendlief knuffelde me en zei: 'Laat maar komen, wij kunnen dit!'

2 weken erna onze eerste echo. Ik was amper 4/5 weken en er was vrij weinig te zien, maar wat voelde ik me zwanger. Onze bank is tot week 14 me allerbeste vriend geweest, wat slaapt die bank heerlijk in de late uurtjes, haha! Grote broer ingelicht en die was vanaf dag 1 een trotse broer en kon niet meer wachten. Gelukkig een prachtige zwangerschap gehad, geen complicaties en bevallen met 38+2 van een prachtige dochter: D'vorah Hendrik Hendricus Feenstra! :D Papa, mama en grote broer zijn apetrots, onze meid is nu 5 maanden. Wat is ze lief en grappig, ze eet en drinkt goed, ze is rustig maar ook weer lekker gek. En héél, heel erg vrolijk!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #kids

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je