{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moederinstinct

Afbeelding blog 'Moederinstinct' Achtergrond blur afbeelding

Het is een drukke dag vandaag en nog voordat het 11 uur is ben ik alle opties aan het overwegen hoe ik mijn zoon van school ga halen voor de pauze, mijn dochter van de opvang, met onze hond ga wandelen en de kinderen nog op tijd te eten ga geven. Uiteraard moet mijn zoon binnen een uur terug zijn op school.

Van binnen vervloek ik mijn eigewijze zelf dan ook dat ik niet tijdig heb aangevraagd of mijn zoon tussen de pauze kon overblijven. Het is namelijk niet dat mijn man mij niet tijdig had aangegeven dat hij vandaag met de pauze afwezig zou zijn.

De tijd vliegt op mijn werk en het is dan ook al snel tijd om mijn plan om de kinderen een boterham te geven in de kinderwagen, terwijl we met de hond gaan lopen, tot uitvoering te gaan brengen. Ik trek mijn jas aan en zie nog net op tijd dat ik een berichtje heb van mijn moeder.

"De hond is al geweest en de boterhammen liggen gesmeerd in de koelkast!"

Is dit soms moederinstinct?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je