{{ message.message }}
{{ button.text }}

moe?

Afbeelding blog 'moe? ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn oudste zoon is 3 jaar maar denkt dat hij al de hele wereld aan kan. Super schattig, en ontzettend aandoenlijk. Hij voelt zich een super grote broer en kan uiteraard alles al zelf ;-) 

Maar wat zou het toch fijn zijn als hij lekker zou gaan slapen als je hem in bed legt. Begrijp mij goed ik  "zeur" echt niet want hij is altijd een goede slaper geweest en als hij eenmaal slaapt is hij dat nog. Maar as we speak ben ik al ruim een uur bezig om hem te laten slapen. Hij zit echt in de overgangsfase, 's middags niet meer willen slapen maar dan om 5 uur instorten van moeheid, niet meer willen eten en het gevolg is een groot drama. Of wel tussen de middag slapen, ik leg hem om 1 uur in bed, maar valt pas om 2 uur in slaap, nadat ik hem honderd keer terug in bed leg. En vervolgens wel na anderhalf uur wakker maar omdat hij anders 's avonds niet meer slaapt. En hij ook niet meer te genieten is omdat hij wakker is gemaakt. 

Ach ja ik weet dat wanneer je er midden in zit de tijd eeuwig duurt, en dat je daarna ineens denkt; hé het is weer over, eigenlijk viel het best wel mee. 

Mochten jullie nog tips hebben, dan houd ik mij zeker aanbevolen :-)

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je