{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn zoontje heeft liever papa!

Hier even een "ik moet m'n ei kwijt" blog. Mijn zoontje is nu anderhalf, echt een schat van een ventje en altijd superlief en vrolijk. Maar 1 ding vind ik vreselijk. Het klinkt keihard maar ik vind het echt niet leuk. Mijn zoontje heeft liever z'n papa!

Afbeelding blog 'Mijn zoontje heeft liever papa!'
Hallo Dames, Hier even een "ik moet m'n ei kwijt" blog. Mijn zoontje is nu anderhalf, echt een schat van een ventje en altijd superlief en vrolijk. Maar 1 ding vind ik vreselijk. Het klinkt keihard maar ik vind het echt niet leuk. Mijn zoontje heeft liever z'n papa! Als we met z'n 2'tjes thuis zijn, komt hij de hele dag bij me knuffelen, kusjes geven en samen spelen. Maar zodra papa thuis is is het over. Dan besta ik niet meer, ik mag hem niet op bed brengen, niet op tillen, niet met hem spelen en niet meer bij hem in de buurt komen. Alleen papa is dan nog goed... Dan zou je denken dat is logisch, want hij heeft z'n vader de hele dag niet gezien.... maar zelf werk ik ook 3 dagen en mijn man heeft 1 dag in de week papadag. En als hij dan de hele dag thuis is geweest en ik kom terug van m'n werk is m'n zoontje eerst blij dat ik er weer ben. Dan geeft hij me een kus. en dan is het weer papa papa papa. Ik snap werkelijk niet wat ik verkeerd doe.. ik ben helemaal geen strenge mama.. Ik heb nog nooit mijn stem tegen hem verheven.. mijn man en ik hebben ook gewoon een goede relatie, ik doe regelmatig leuke dingen met hem. (sterker nog, ik ga altijd met hem leuke dingen doen en mijn man eigenlijk nooit, alleen als we als gezin weggaan.) Sommige kindjes hebben nou eenmaal liever mama en andere kindjes liever papa.... Toch is het heel frustrerend. Al m'n vriendinnen met kinderen vertellen dat hun kindjes toch echt 't liefst mama hebben.. Het is ook niet zo dat m'n zoontje moet kiezen tussen papa en mama ofzo.. ik zou gewoon willen dat hij ons even lief vindt. Is het heel slecht dat ik zo jaloers ben en het zo vervelend vind? Ben ik hier de enige in? :S

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je