{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn zoontje durft niet te hoesten. Wat nu?

Afbeelding blog 'Mijn zoontje durft niet te hoesten. Wat nu?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje durft niet te hoesten. Vorig jaar was hij ziek en toen hij moest hoesten begon hij heel erg te spugen. Het kwam gewoon uit zijn tenen en het deed hem heel veel pijn, omdat zijn maag leeg was want hij kwam net uit bed.

Sindsdien is het een drama. Hij durft niet meer te hoesten. Hij raakt helemaal in paniek als hij slijm heeft en daardoor automatisch gaat hoesten. Ik probeer hem gerust te stellen, dat hij echt niet hoeft te spugen en mocht het wel gebeuren dat dat helemaal niet erg is. Dat het slijm eruit moet. Maar hij doet het gewoon echt niet. En nu zit hij al dagen zo enorm vol. Hij is hees en hij roggelt en je ziet dat hij soms moeite heeft met ademhalen. Wat kan ik doen? Ik vind het zo sneu dat hij zo bang is, want als hij even lekker door zou hoesten dan zou het hem al enorm opluchten denk ik. Iemand tips?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Mama, #angst

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je