{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn zoon: een attractie of gewoon erg leuk?

Een dagje op de Zaanse Schans pakte anders uit als dat we hadden verwacht.

Afbeelding blog 'Mijn zoon: een attractie of gewoon erg leuk?'

Zaterdag 21 juni ging ik met mijn man en zoon naar de Zaanse Schans. Een stukje Nederland uit de 18de en 19de eeuw. Je kan hier zien hoe de Nederlanders woonden en werkten. Je wandelt daar door de wijk heen en kan de huisjes ook echt van binnen bekijken. Een leuke dagje uit voor kinderen!

Er liepen veel Spanjaarden en japanners rond die al erg geïnteresseerd naar onze zoon Joshua keken. Onze zoon is een echte pretletter en iedereen wordt dan ook op een grote glimlach getrakteerd. Dit vonden de mensen al geweldig. Na een tijdje moest ik naar het toilet en gingen mijn man en zoon op een bankje zitten. Wat ik zag toen ik terug kwam schetste mijn verbazing..... Om mijn man en mijn zoon stonden wel 10 mensen te lachen naar de kleine Joshua. Er werden zelfs foto's van hem gemaakt. haha. Zoiets heb ik echt nog nooit gezien. Joshua vond gelukkig de aandacht erg leuk en bleef maar lachen. Toen we weggingen werden we uitgezwaaid. Wie of wat was nu de attractie? Joshua of de Zaanse Schans? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je