{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn werkdag

Afbeelding blog 'Mijn werkdag' Achtergrond blur afbeelding

6:40 uur: De wekkerradio springt aan. Ik check m'n appjes, insta, facebook en het nieuws. 
7:00 uur: Ik kom uit ben en doe m'n ochtendritueel. 
7:25 uur: Ik stap op de fiets en rij naar school. 
7:35 uur: Lichten aan, printer aan, thee zetten en tijd voor ontbijt! Ondertussen start ik m'n ledag op. Op het digibord zet ik alles klaar (dedagvandaag.nl, de lessen, een filmpje van Huisje Boompje Beestje voor tijdens het fruiteten, het circuit, dotcom en m'n mailbox). Ik besteed 5 a 10 minuten aan het bekijken van m'n mail. De mailtjes die per direct weg kunnen of waar een kort antwoord voldoende is, behandel ik meteen. De rest kan wachten tot na schooltijd. 
8:10 uur: Samen met mijn onderwijsassistente (en soms ook collega en/of stagiaire) bespreek ik het programma voor vandaag. De laatste dingen zetten we klaar
8:25 uur: Tijd voor thee met het hele team! 
8:35 uur: De lesdag gaat beginnen. 
12:15 uur: De kinderen gaan naar huis (of naar de overblijf) voor de lunchpauze. Ik ruim op, zet het middagprogramma klaar en kijk na. 
13:25 uur: De inloop voor de middag begint. 
15:30 uur: De kinderen gaan naar huis. Ik loop mee naar buiten om een praatje met ouders te kunnen maken. De weekdienst helpt met schoonmaken en opruimen. Soms heb ik nog een nablijver of een oudergesprek.
16:00 uur: Als ik geen vergadering heb, bereid ik m'n lessen voor de volgende dag voor. Ik werk mijn mailbos bij en probeer wat klussen van m'n to do lijstje te doen. 
Rond 17:00 uur: Opruimen en naar huis. 

's Avonds (of in het weekend) werk ik regelmatig nog een thema uit, vul ik vragenlijsten in, voer ik toetsresultaten in, werk ik m'n groepsplannen bij of maak ik flitskaarten.  

Volg je me al op insta (@juf_Pleunie)? :D 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je