{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn traktatie voor het KDV van mijn mannetje

Zaterdag wordt mijn ventje alweer twee. Wat gaat de tijd hard en wat heeft hij al een duidelijke mening. Vandaag ging hij trakteren...

Afbeelding blog 'Mijn traktatie voor het KDV van mijn mannetje'

Mijn mannetje is dol op treinen, vooral Thomas de trein. Dus voor mij was het al snel duidelijk.... ik ga iets van Thomas maken. Met een aantal tips van medebloggers ging ik aan de slag. Ik vind het heerlijk om te `knutselen` , dus toen ik een voorbeeldje zag ben ik zelf aan de slag gegaan.

Na veel knip, plak en lijmwerk is dit nu het resultaat±

20160217_152648_resized_1455794190.jpg

Thomas de trein met een zakje en zijn naam. Op de achterkant heb ik een grote twee gemaakt. De zakjes zijn verschillend, want er zitten baby´s, peuters en bijna kleuters in zijn groep. De leidsters kunnen het beste oordelen wat wie mag. 

Het mooiste vond ik de reactie van mijn mannetje toen hij de traktatie zag: " Ooooo, mama, trein!" En begon in zijn handjes te klappen. Zo schattig. Hij was er echt blij mee. Alles van Thomas werd daarna ook naast de traktatie gezet. haha

Vanmorgen mocht hij een shirt van Thomas aan. Hij heeft er drie en eentje pakte ik eruit. "Nee, mama, deze.!" Meneer wilde liever de andere van Thomas aan.... wit!! Ik ben benieuwd hoe wit hij straks terug komt.

Zaterdag is hij echt jarig en dat vieren we met familie en vrienden. Hij krijgt een Thomas de trein taart (gemaakt door mijn zus) en er hangen Thomas de trein slingers. Volgens mij gaat hij het helemaal geweldig vinden, dus kom maar op!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je