Snap
  • Kind

Mijn supermarktdraak!!

Tja...mensen zeggen dat het een "fase" is...het is één en al doffe ellend: boodschappen halen!

Daar gaan we dan, vol goede moed en vol energie richting de supermarkt. Finn gaat mee en weet wat er gekocht moet worden: brood en melk. Voorheen ging dat zonder moeilijkheden...tot vorige week zaterdag, BAM zo ineens was ie er, m'n eigen supermarktdraak!

Het eigen winkelwagentje wordt gepakt, met enthousiasme gaan we met enige vaart en enige bijsturing van mij richting het brood. Hops, brood in de kar en door naar de koeling. Het pak melk wordt met enthousiasme in dat kleine karretje 'gegooid' en dan komt Finn erachter dat tegen de koeling aanbotsen erg grappig is. Ik meld dat het niet helemaal de bedoeling is en we naar de mevrouw achter de kassa gaan. En daar gaat ie, horizontaal middenin het gangpad. Zonder geluid, zonder teveel toeters en bellen maar wel gigantisch in de weg. Links en rechts moeten de vakkenvullers Finn vermijden. Op mijn aansporen wordt geen respons gegeven, in ieder geval niet van Finn (natuurlijk komen alle goedbedoelde adviezen mij ter gehore). Het maakt niet uit wat ik zeg/doe weet ik wat meer. Ik zie mezelf al in een foute aflevering van "the nanny". Zoals ik het nu zeg lijkt het eenmalig, maar het leuke is: hij doet het bij elke winkel!! Bij de kringloopwinkel heb ik naast hem gelegen, ik ben bij de andere winkels doorgelopen (uit z'n zicht zelfs), hem horizontaal onder m'n arm verplaatst...je hoopt het niet te overkomen maar ook ik kan me aansluiten bij de club met de "supermarktdraken"!! Zucht..diepe diepe zucht!

9 jaar geleden

Hahaha dank je, zal het nodig hebben de komende tijd in de supermarkt...

9 jaar geleden

Haha ja die fase, erg irritant en vooral al die mensen die hun (goed bedoelde) mening ongezouten naar je toe gooien. Maar het is een fase.... Succes ;-)