{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn meisje

Lief klein meisje van mij, wat is er toch met je aan de hand..

Afbeelding blog 'Mijn meisje'

Lief klein meisje van mij. Wat is er toch met je aan de hand? Ik ben radeloos en sta machteloos toe te kijken. Knuffelen wil je niet dan duw je me weg. Ik wil je zo graag helpen, dus praat alsjeblieft! Gebruik de woorden die je geleerd hebt en probeer het aan me uit te leggen. Wat zie ik niet.. wat weet ik niet.. wat mis ik..

Soms voel ik mij een slechte moeder, soms zou ik willen dat ik geen kinderen had (en terwijl ik dit schrijf vloeien de tranen over mijn wangen en dan weet ik dat dat gelukkig niet waar is), maar oh, wat is het zwaar, maar wat hou ik toch veel van je.

We gaan hulp zoeken om je te kunnen helpen, want papa en mama kunnen het niet. Wat gaat er om in je knappe koppie? Het is duidelijk dat er iets dwars zit anders doe je niet zo. Zomaar uit het niets gaan huilen, boos doen. Je blijft erin hangen en we kunnen je dan niet bereiken. Uiteindelijk houd het vanzelf op en doe je alsof alles normaal is. Je zet gewoon een schakelaar om, hoe dan?

Ik ben zo verdrietig, omdat ik alleen vanaf de zijlijn kan toekijken. Waarom duw je me weg? Ik hou van jou, je bent mijn kleine meisje, mijn meisje waar ik zo trots op ben. Dus alsjeblieft praat met me!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je