{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn mannetje is ziek!

Helaas, voordat de winter is begonnen; mijn ventje is ziek!

Afbeelding blog 'Mijn mannetje is ziek!' Achtergrond blur afbeelding

Nog voordat de ergste winter is begonnen, gingen manlief en ik al beiden met griep het nieuwe jaar in. Zoonlief nergens last van gelukkig. Maar de kindjes om hem heen wel, afgelopen weken verschillende keren met kindjes gespeeld die snipverkouden/grieperig waren, maar goed je houdt dat gewoon niet tegen uiteraard.

En nu toch sinds een paar dagen verkouden, tot hij gister echt beroerd werd en zo ontzettend hoest. Dus toch maar even langs de huisarts. En ze schrok wel van zijn gezichtje; rood doorlopen oogjes, rode vlekjes, loopneusje en hoesten als een zeehond die er bijna in blijft...

Na wat onderzoek, conclusie; 2 ontstoken oren en pseudokroep! Heel zielig, alles tegelijk. Omdat hij nog niet zo heel vaak ziek is geweest, vind ik het erg zielig, het is nooit leuk om je kindje ziek te zien. Gisteravond kon hij de slaap niet vatten door het erge hoesten en de benauwdheid en na 1 uur was ik nog steeds heen en weer aan het lopen. Speen kwijt, slokje water, goed leggen, knuffeltje etc. Hij wil nooit bij ons in bed slapen, dus dat is geen optie.

Desondanks is hij tot nu toe alert, vrolijk en aan het spelen. Ik verzin maar steeds wat leuke dingetjes om in huis te doen, want meestal zijn we veel al lekker buiten bezig. Hij is nu lekker met zijn klei aan het spelen. En nu maar hopen dat hij snel op knapt!

Zijn er meer moeders die dit hebben meegemaakt? Ik realiseer me dat er nog veel meer ziekte(s) aan komt hoor, hij is nu bijna 2,5 en zal de rest nog meemaken. Tot nu toe heeft hij alleen wat onschuldige verkoudheden gehad en de 5e en 6e ziekte.

Helaas dus vandaag geen Samenspel, waar we altijd op woensdag naar toe gaan, maar weer een dagje binnen hangen samen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je