{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn manneke (3) moet geopererd worden

De keelamandelen gaan eruit en de oren worden schoon gemaakt

Afbeelding blog 'Mijn manneke (3) moet geopererd worden' Achtergrond blur afbeelding

Onze stoere bink van 3 gaat over een paar weekjes onder het mes. Hij heeft hele dikke keelamandelen die regelmatig ontstoken zijn en hij heeft problemen met eten. Ze zijn zo dik dat ze de weg versperren. Ook zitten zn oortjes helemaal dicht. Hij geeft al maanden aan dat zn oren brommen. Volgens de KNO arts komt dit doordat hij overtollig oorsmeer heeft. Zn trommelvlies was ook voor de arts niet zichtbaar. Schoonmaken zou volgens hem alleen mogelijk zijn onder narcose.
Maargoed, terug naar de aanstaande operatie:
Ik weet dat het bij kids veel makkelijker gaat dan bij volwassenen en dat het absoluut niet vergelijkbaar is, maar ik vind het toch wel mega spannend.
Zelf ben ik op mijn 24ste geopereerd en wat vond ik dat een hel. Zowel mn keel als mn oren deden vre-se-lijk pijn.
Om nu toch maar een lang verhaal kort te houden...
Zijn er mama’s die hun kindje ook al met 2-3-4 jaar hebben laten opereren aan de keelamandelen?
Zouden jullie de ervaringen met me willen delen? Hoe ervaarden jullie kindjes de pijn? Hoe zijn jullie hiermee omgegaan? Hoe lang duurde dit? Hoe ging het met slapen de eerste nacht en daarna?

Ik zit te veel met mijn eigen ervaring in mn hoofd. Ik weet dat het een groot verschil is tussen kids en grote mensen, maar ik kan t niet uit mn koppie zetten en zou niet willen dat mijn zoon ook zo’n vreselijke pijn zal hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je