{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn lieve kleine dromer

Mijn lieve kleine jongen is een dromer, een fantast en ik vind het net zo geweldig als ik het irritant vind.

Afbeelding blog 'Mijn lieve kleine dromer'

Mijn mooie jongen, zo als elke moeder vind ook ik mijn eigen kind het mooiste, liefste en knapste... alhoewel ik hem regelmatig ook graag achter het behang zou plakken! 

Mijn zoon is een dromer, een kind met ontzettend veel fantasie en verbeeldingskracht. 

Je raakt als moeder van zo'n kind best verwend. Waar veel kinderen in de tegenwoordig tijd moeite hebben om zichzelf te vermaken kan mijn zoon zich uren vermaken met een paar poppetjes, autootjes of zelfs met paar dopjes en een knikker. 

Voor hem bestaat de wereld uit 1 groot avontuur en is alles een aan één schakeling in dit avontuur. En ik vind het heerlijk, soms benijd ik hem wel.

Vervelender word het wanneer de dingen die ik graag gedaan wil krijgen niet goed passen in zijn avontuur. Dingen als ontbijten, je klaarmaken voor school of naar bed toe gaan. Ook het ons verplaatsen van huis naar elke willekeurige plaats kan een ontzettende uitdaging zijn. Weet je niet hoeveel verborgen schatten er zo maar op de straat liggen! Daar moet je gewoon voor stoppen, ook al komen we echt te laat als je nu wéér stil gaat staan. 

Op dat soort momenten kan je me zo frustreren! Maar dan haal ik diep adem en ik laat het los. Als ik boos op je word gaat het alleen maar langer duren. Ik kan beter verzinnen hoe we hier nu weer een aantrekkelijk avontuur van kunnen maken.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je