{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kleuterklas is dol op de nieuwe K3

Na Frozen is K3 de hit in mijn klas. het begon toen ze op zoek gingen naar de nieuwe K3

Afbeelding blog 'Mijn kleuterklas is dol op de nieuwe K3' Achtergrond blur afbeelding

Het programma was voor mijn kleuters wat aan de late kant, maar ik merkte dat een paar kinderen er toch naar keken. Vaak omdat het werd opgenomen. En zo begon het K3 avontuur in mijn klas. We hadden allemaal een favoriet en gingen raden wie er die week uit zou gaan. Klaasje stond al gauw op nummer 1.

Na de finale vroegen ze elke dag of ik een liedje van K3 op kon zetten en natuurlijk wilden ze de filmpjes zien van het concert. En wat doe je dan als juf.... dan zoek je dat op en laat je het zien. Ademloos zaten ze te luisteren. Sommige half mee dansend op hun stoel. Zo lief.

Tijdens het K3 zoekt K3 spektakel riep ik meerdere malen dat ik wel mee wilde doen. Geen goed idee vonden ze. Ze hadden mij liever als juf. Een enkeling zag het wel zitten, want dan mocht ze met mij mee het podium op bedacht ze. hihi. Uiteindelijk maar zelf ook bedacht dat het niet zo'n goed idee was. Ik was toch wel net te oud daarvoor....

Waarom ik nu deze blog schrijf? Vanmorgen kwam een leerling met de nieuwe K3 cd aan. Of ik hem wilde laten horen. Tuurlijk en wat er toen gebeurde... Daar stonden ze.. op mijn tafels op mijn stoelen... te dansen alsof hun leven ervan af hing. Nu mogen ze alleen van mij dit doen als we een nummer gaan playbacken en we er een feestje van willen maken. K3 muziek is dus voor hen een feestje. Stiekem moest ik heel hard lachen. Vandaag hebben we wel 5 keer het nummer "Jij bent de bom" afgespeeld.

En mijn mannen? Die dansen en zingen enthousiast mee. En naar wie ze wijzen als ze zingen jij bent de bom? Drie keer raden...... Naar mij. :-)  Te leuk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je