{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kleuter eet super traag!

Iedere avond weer hetzelfde liedje; alle borden zijn leeg, behalve het bord van mijn zoontje.

Afbeelding blog 'Mijn kleuter eet super traag!'

Iedere avond weer hetzelfde liedje; alle borden zijn leeg, behalve het bord van mijn zoontje. Inprincipe eet hij zonder te mopperen ,maar wel in een slakkentempo. Het wachten kan soms leiden tot irritaties. Gelukkig verlies ik niet zo snel mijn geduld .Het is alleen zo vervelend dat er weinig tijd overblijft om even naar het jeugdjournaal te kijken,een verhaaltje te lezen of even te stoeien voor het slapen gaan.

Ik vraag me af hoe andere mama's hiermee omgaan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je