{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kinderen op Social Media, hoe doen jullie dat?

"Waarom zou je dit op Youtube plaatsen".. Uhm, waarom niet?!

Afbeelding blog 'Mijn kinderen op Social Media, hoe doen jullie dat?'

Een half jaar geleden ben ik begonnen met mijn “PapaRon.nl”-profiel op Instagram. Dit is mijn “papa”-account waar ik iedereen die het maar wil zien vertel over mijn leven als vader. Natuurlijk wordt het lastig om te vertellen over mijn papa-leven zonder de kinderen daarbij ook in beeld te brengen.

Sinds 2 weken heb ik ook een Youtube-kanaal en ook daar zijn mijn kinderen (vaak) in beeld, samen met mij. Laatst kreeg ik de vraag waarom ik dit soort dingen op Youtube zou zetten. Sinds dien spookt vooral de vraag “Waarom niet” door mijn hoofd. De kinderen hebben later een prachtig dagboek om op terug te kijken en andere mensen kunnen meegenieten van ons leven. Ook kan de familie van Nicole (1,5 uur rijden) meegenieten en krijgen we leuke reacties. 

Onze kinderen zijn (bijna) 6 en 17 maanden op moment van schrijven. Echt zelf kiezen kunnen ze dus nog niet, maar ze lijken er zelf ook veel lol aan te beleven en maken de meest leuke dingen mee, zeker als ze wat groter zijn.

Hoe doen jullie het met kinderen en social media?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je