{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kind wordt later niet zo... Dus wel

Bijvoorbeeld als ze niet in het autootje mogen waar je geld in moet gooien, of dat ze boodschappen uit je kar open willen maken om op te eten

Afbeelding blog 'Mijn kind wordt later niet zo... Dus wel'
Regelmatig zie of hoor je kinderen schreeuwen en huilen in de supermarkt, omdat ze iets niet mogen. Bijvoorbeeld als ze niet in het autootje mogen waar je geld in moet gooien, of dat ze boodschappen uit je kar open willen maken om op te eten. Ik zei altijd tegen mijn moeder: Zo wordt mijn kind niet..... Nou mooi wel dus!

Mijn kind...

Ik dacht dat het met de opvoeding van je kind te maken had, maar ben er dus achter gekomen dat dat niet altijd de oorzaak is. Kinderen hebben nou eenmaal ook een eigen willetje en karakter. Ik zal echt nooit meer bevooroordeeld zijn naar andere ouders. En diegene die omkijken, omdat je kind loopt te schreeuwen of te huilen hebben waarschijnlijk geen kinderen of hebben hun kinderen het nooit gehad. Ik vind het zelf vervelend als mensen kijken met de blik van "lekker verwend/vervelend" kind, maar waarschijnlijk keek ik voor heen ook zo. Terwijl mijn dochter echt niet verwend is en al helemaal geen vervelend kind is. Komt er ook nog eens bij dat mensen denken dat ik een hele jonge moeder ben en kijken zo van die is veel te jong om een kind op te voeden! Zo vervelend op zulke momenten wil ik zeggen "Hallo word over 3 jaar 30 hoor... Zo jong ben ik niet". Zie het zo vaak dat mensen bevooroordeeld zijn. Je probeert het naast je te laten liggen, maar dat lukt niet altijd. Hoe gaan jullie hiermee om?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je