{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kind op een profielfoto van iemand anders! WAT!?!

Je leest het goed, iemand doet alsof mijn kind dat van hem/haar is. Hoe achterlijk is dat!? Kan ik nu geen foto’s meer online plaatsen?

Afbeelding blog 'Mijn kind op een profielfoto van iemand anders! WAT!?!' Achtergrond blur afbeelding

Zomaar even een foto van Mamaplaat af pikken, hem bijsnijden en vervolgens op je nep Facebookaccount zetten. Met teksten erbij als “mijn lieve schatje”. Dat kun je jezelf toch niet voorstellen dat iemand zoiets ziek en zieligs doet?!

Waarom doe je zoiets?

Mij is het inmiddels al twee keer gebeurd. Door diezelfde persoon. Maar waarom doet iemand zoiets hoor ik je nu hardop denken. Tja, als ik dat eens wist!? Het enige wat ik zeker weet is dat diegene totaal niet nadenkt over hoe vervelend het is voor de ouders van dit kind. Om je eigen dochter op een nep account van een ander te vinden.

Ik ben me rot geschrokken toen iemand mij hier laatst op attendeerde. Vandaag deed hij of zij dit weer. Ik heb meteen alle informatie verzameld van deze persoon. Ook heb ik het profiel gerapporteerd en is het inmiddels verwijderd. Maar voor hoe lang?

Foto van een andere blogger

Ik kwam ook een foto op een ander account tegen van kindjes van een blogger die ik ken. Ik heb haar meteen gewaarschuwd en heb dit nep account ook laten blokkeren.

Bah! Waarom doet iemand zoiets? Kunnen wij mama’s nou echt geen leuke foto’s van onze kleintjes delen zonder en grote watermerken doorheen te zetten om dit soort vervelende acties te voorkomen? Dat zou toch zonde zijn van al die vrolijke foto’s. Ik ga bijna twijfelen of ik nog wel foto’s online moet zetten van ons meisje. Zo is de lol er in ieder geval wel snel af. Want je eigen kind tegenkomen op iemand anders zijn profiel is echt NIET leuk!

Hopelijk is het niemand van jullie overkomen en heeft deze freak eindelijk door dat het echt niet kan wat hij of zij doet. Mocht ik er nog een keer achter komen dan neem ik echt maatregelen.

Heb jij ooit zoiets meegemaakt? Wat heb je toen gedaan? Zou jij hierdoor geen foto’s van je kinderen online plaatsen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je