{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kind is dolblij met het KDV

Zodra wij de straat inrijden van het kinderdagverblijf begint mijn zoontje achter mij te juichen. Jaaahhhh kindjes

Afbeelding blog 'Mijn kind is dolblij met het KDV'

Mijn zoontje is dol op het KDV. Met plezier gaat hij er heen en hij vindt het niet leuk om opgehaald te worden. Heerlijk om te zien. Maar waarom is hij er zo dol op?

Ik merkte het vanmorgen toen we aankwamen. Er stonden al twee kindjes van zijn groep voor de deur en die riep. "Heeyyy ben je er weer?" Ze kennen zijn naam en vinden het leuk om hem weer te zien. En ook mijn zoontje groet vrolijk terug. Op de groep rent hij gelijk naar de auto's, want daar is hij dol op. Ik krijg zelfs geen afscheidszoen meer. Oooeeiii, dat doet pijn. Geen zoen meer van mijn zoon... maar een goed teken. 

Ons KDV heeft een app waar ze de hele dag foto's en verhaaltjes op zetten. Zo leuk om te zien. Hij doet de leukste dingen daar. Vandaag mochten ze het raam beschilderen. Zo leuk om die foto's en die blije bekkies te zien. Zo is er ook regelmatig een muziekles en werken ze in thema's.

Naast de dingen voor de kinderen worden er ook avonden georganiseerd voor de ouders of andere leuke dingen. Zo ontmoet je gelijk de andere ouders en leer je de kinderen beter kennen. Mijn ventje heeft 3 vaste vriendjes en die moeders begin ik nu langzaam ook te kennen. Zo is er een meisje die helemaal weg is van mijn ventje en zodra haar moeder ons ziet wordt er al geroepen "Daar is je vriendje weer" Te leuk toch?

Daarnaast heeft hij ook twee super leuke leidsters. Je ziet gewoon aan ze dat ze dol zijn op de kinderen. Dat stralen mensen gewoon uit. Dat kan je niet  faken. En met vragen kan je altijd bij ze terecht. Ze zijn dol op mijn ventje en mijn ventje is dol heb hen. Wat wil je nog meer?

Zijn jullie kinderen ook zo dol op het KDV?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je