Snap
  • Kind

Mijn kind heeft een extreme versie van ADHD

Wat een schok! Hij heeft een extreme versie van ADHD, dat hadden we weer niet verwacht

Ja dat er iets aan de hand was was zeker duidelijk, je gaat natuurlijk heel het internet af voor alle mogelijke informatie en je vult bij google de symptomen in. 

Zo veel negeatieve berichten zo erg dat je finaal in paniek raakt.

zou hij pddnos hebben, adhd of add, is hij autistisch of ook weer niet.

Hij heeft al eens een onderzoek gehad waarbij er uit kwam dat hij vanalles een beetje had, nou een normaal kind dus :0 

Ook scoorde hij ver onder het genmiddelde want hij had de hele dag testen gehad. Hem kennende is hij het na een uurtje spuugzat, maar ze hebben hem gepuched en hij moest en zal die testen doen. Arm kind was helemaal van slag toen hij thuis kwam :(.

Nu bijna 2 jaar later, godzijdank op een fatsoenlijke school nu en na vele gespreken waar uit kwam dat hij toch wel waarschijnlijk adhd zou hebben naar het ziekenhuis gegaan voor nieuwe onderzoeken. Ik wilde dit echt heel goed laten uitzoeken. Daar heeft hij ook meerdere dagen de testen gehad omdat als een kind geen zin meer heeft het ook geen zin heeft om die testen te doen.

Daar kwam de diagnose:  extreme versie van ADHD.

poeh heb ik gezegd, dat je met ADHD zou komen oke, maar extreem, pffff

Daar werd ik van mijn stoel geblazen kan ik je zeggen, want oke hij is druk, maar kan ook echt een engeltje zijn, maar op school kon hij totaal niet meedraaien, dat vind ik zonde, hij kan niet tot 13 jaar gaan kleuteren, want spelen is natuurlijk het leukste.  Ja dan worden er weer afspraken gemaakt met de kinderarts en neuroloog waar hij al bekend was vanaf de zwangerschap.

Hij krijgt medicatie, de soort riltalin krijgt hij en ik kan je zeggen hij krijgt nu voor 4 uurtjes 10 mg en het is een wereld van verschil! Op school kan hij zich al veel beter concentreren en de juffen staan versteld van hem. Straks gaan we ook naar de medicatie voor de middag en dan draait hij de hele dag goed mee. Enige nadeel nu nog is dat hij zodra het uitgewerkt is best nog wel wat drukker kan zijn, maar we zijn gewoon op zoek naar de beste vorm medicatie voor hem en zodat hij straks fijn meedraait op school en in de maatschappij. Je leest alleen maar negatieve berichten maar ik kan je zeggen hij is nog steeds de knul die hij was, alleen scoort hij beter concentreert hij zich beter en kan beter mee gaan in groepen.

Het is zo dat als hij er straks beter mee om kan dan de medicatie geminderd kan of misschien helemaal weg,hij geeft nu ook aan dat hij het fijner vind nu en dat het rustiger is in zijn hoofdje.

Ik wil niet zeggen dat nu masaal iedereen die denkt dat er adhd is om dan pillen te gaan slikken, laat het eerst helemaal uitzoeken door een psychologe en kinderarts en neuroloog, en dan zie je verder, maar goed die medicatie werkt normaal andersom dus geen adhd dan word je drukker ervan, Nu merken we dat de artsen gelijk hebben met de diagnose.

Ik zal zeker nog een blog schrijven zodra er nieuwe scores zijn, ik heb een nieuwe test aangevraagd voor over een paar maanden en ben benieuwd hoe hij dan scoort, is een intelligentie test.

groetjes Leoni 

6 jaar geleden

york university essay writing help <a href=http://writingservicestop.com/>business ethics homework help </a> assignment help for students <a href="http://writingservicestop.com/">scientific method homework help </a> accounting help homework

7 jaar geleden

だからいろいろな方は試験を借って、自分の社会の地位を固めたいです。 唯一残った「大阪ひだ」も、もしかすると、そう先は長くないかもしれませんネ~。 <a href=http://websiteplekje.com/tokyo/dvd_1/index.html>無料 海外 ドラマ 視聴</a> 逮捕容疑は10月30日と今月3日、営業禁止区域内にある同店内に設けた個室で、それぞれ客の20代男性に性的サービスを提供したとしている。 高品質のC8010-474トレーニング教材は、あなたがより迅速かつ簡単に試験に合格することを100%保証します。 <a href=http://csa-fg.org/csadvd/csadvd_1/index.html>日本アニメ宮崎駿監督作品集dvd </a> この日はバレンタインデーということもありささやかながらチョコを用意して行きましたよん♪О課長と、店長と工場長にプレゼントしましたそしたらすごく喜んでくれて持って行って良かった~って思いましたさてさて、ルークスくんですがこんな感じです。 LPも持っていますが写真はCDジャケットです。 <a href=http://www.chiarelliarquitetura.com.br/chizredvd/chizredvd_1/index.html>ワンピースdvd</a> ハマス民兵に誘拐されたシャリット伍長のIDカード。 boxに入っているのは2013りマスター とあり、音も違うはずです(が、いずれは音源はネット上に出るかも)  DVDや写真集っぽいパンフレットなどが同梱されていて、これにアートも感じれば、また自分の中でこれを聞いていた時代を思い起こさせる存在であれば、なにか物理的実体を伴うものを持っていてもいい。 <a href=http://csa-fg.org/csadvd/csadvd_1/index.html>日本アニメ宮崎駿監督作品集</a> そういえば娘が壊れているとか言っていたなあ。 ただ、前2作のオープニング興収(第1弾は7,520万4,289ドル・約75億2,042万8,900円、第2弾は7,016万5,559ドル・70億1,655万5,900円)には及ばなかった。 <a href=http://mondco.jp/mondvd/mondvd_1/index.html>人気日本ドラマ dvd</a>                             業界デビュー以来、ノークレーム。 チャンスは常に準備ができあがった者に属します。 <a href=http://www.speedfabric.com/speedvd/speedvd_1/index.html>人気dvd</a>

7 jaar geleden

もし、70-489試験資料は100%合格できない場合、弊社はお客様にご連絡させて頂きます。 操作アプリについては、今回は操作性の高いLINN社のKinskyをiPadにインストールして使用した。 <a href=http://trumphollywoodfl.com/16601/office2013_1/index.html>office 2013 エディション</a> すべてのクラ゗ゕントコンピュータはローカルエリゕネットワーク上にあります。 マイクロソフト社は2013年4月にOffice2010Service Pack2 Beta版を発表し、そして3ヶ月後、マイクロソフト社は遂にOffice2010 SP2公式版を発売しました。 <a href=http://miragecondosurfside.com/16602/win_server_1/index.html>windows server ome</a> お腹が落ち着いてからジャージに着替えて自転車に乗って、サイクリングに出かけました。 ( 答えるために、 解答エリゕにゕクションのリストから適切なゕクションを移動し、 正しい順序でそれらを配置してください。 <a href=http://topnewsplaceonline.com/16602/windows7_1/index.html>windows7 激安</a> 彦谷川から渡良瀬川・利根川そして東京湾へ・・・まさに、葉鹿エコクラブのコンセプト。 其れに足して、坂口尚さんの存在があり、マンガ家・宮﨑駿を足して於いて、更に御厨さと美さんを思い出すという仕掛けに成って居る。 <a href=http://topnewsplaceonline.com/16602/windows7_1/index.html>windows7</a> その中で今回はあえて、価格5万円前後のものとする。 JAL123守には戮に≈稍企舶家墓∽や≈ハウス咯墒家墓∽、铜叹参缄の≈轰塑跺∽らも烹捐していた。 <a href=http://62-maktab.uz/16601/office2010_1/index.html>office 2010 プロダクトキー</a> 大種牡馬ブライアンズタイムが27歳時に種付けした産駒というから驚きです。 以下、登録フォームを利用いただき、チーム単位で取りまとめていただき、指定のアドレスへお送りください。 <a href=http://www.kingruimansteelpipe.com/16602/win_server_1/index.html>windows server 2012 激安</a>

7 jaar geleden

私は、直接、間接のすべての損害に対して一切責任を負わない。 Windows用ミュジック・プレーヤMediaMonkeyMusicBeefoobar2000AudioGate3。 <a href=http://schoonheidssalonlabelleza.nl/schoongolf/schoongolf_1/index.html>キャロウェイ APEX PRO</a> 私はカレールーをチマチマかけるのが好きではないので何時も最初に全てかけるのだが、前回はカレールーがお皿から溢れて流れ出してしまった。 12/17(木) 愈々明日は水戸の桜の宮でラウンドが出来る。 <a href=http://mercadoexecutivo.com.br/mercagolf/mercagolf_1/index.html>golfoffjp.com</a> 原因は分かりませんが、システムソフトが壊れているようでした。 Microsoftの74-343試験情報を受験するために準備をしているあなたは、JPexamという成功できるチャンスを掴みましたか。 <a href=http://tercetegzotyczny.com/terratgolf/terratgolf_1/index.html>タイトリスト 716 T-MB アイアン</a> 山田太郎. 猫のふしぎ. ねずみ出版, 2014.一方第16版は発行年が著者とタイトルの間に置かれます。 軽量シャフトのアイアンにしても、ウェッジは同じNSではあかん、ということを知った。 <a href=http://thunderboardz.com/thundergolf/thundergolf_1/index.html>714 CB アイアン</a> ちょっとズームで上下カットでき、16:9のワイド画角なデータが一発で出来ます。 Cumulative Update for Windows 10 (KB3081436)。 <a href=http://centennialexecutivesuites.com/suzeidigolf/suzeidigolf_1/index.html>mp5</a> TN-93の9I、PWとウェッジ3本をもって練習です。 来週、再来週とコンペなので、実戦を想定した練習をみっちりと。 <a href=http://www.streettherapyinteractive.com/streetgolf/streetgolf_1/index.html>golfoffjp.com</a>