Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • babyborn_benelux
  • zapf
  • babybornsisterstyling

Mijn kind de visagiste ;-)

Sister Styling Head

Ik kwam aanrijden en er stond een hele rij in de tuin, vijf kindjes stonden te wachten tot ze eindelijk aan de beurt waren om geschminkt te worden door mijn dochter van 3.

Ik vroeg mij af of al die moeders dat wel wisten, we weten allemaal dat dat spul er niet zo makkelijk vanaf gaat. Dit was vier jaar geleden. Make-up blijft Emma trekken. Als we langs de Douglas lopen of de MAC store zucht ze diep.. "Mama..., hier wil ik zoooo graag werken", zegt ze dan. Die liefde heeft ze niet van mij. Ik ben geen enorm meisje meisje en er gaan dagen voorbij dat ik mijn eigen make-up niet aanraak. Ook kan ik er totaal niet tegen als die meiden mijn haar of make-up willen doen, dus ik ben geen gewillig slachtoffer voor de visagiepraktijken van Emma.

Soms is het iets te lang stil boven, en dan ga ik even kijken en dat zit daar weer een lief buurmeisje met haar hele gezicht ondergekliederd. De laatste keer trof ik daar een hoogblond meisje aan, met roetzwarte wenkbrauwen.. Oei.. dacht ik, zo kan ze niet naar huis.. Dus heb ik weer een halfuur staan boenen op een klein gezichtje. Het ging er niet vanaf. "Emma....", zei ik...dit kan echt niet zo. Zo kunnen we kindjes echt niet naar huis sturen en ik krijg het er niet meer af. Niet meer op kindjes make-uppen, goed? Een beteuterde Emma keek mij aan. "Ok, mama..."

Uren en uren zit ze te make-uppen, te vlechten en staarten te maken...

Blijkbaar zijn Emma's make-up avonturen niet onopgemerkt gebleven, want vorige maand kreeg ik een berichtje in mijn inbox. Of zo'n mooie make-up pop van BABY born niet iets voor Emma was? Nou echt wel! Ik riep Emma, Emma, vind je zo’n Sister Styling Hoofd leuk? Haar oogjes begonnen te glimmen, jaaaa, dan kan ik weer make-uppen zei ze... Een week later hadden we het Styling Hoofd al binnen.

Uren en uren zit ze te make-uppen, te vlechten en staarten te maken . In haar eentje of met haar vriendinnen. De make-up die erbij zit is kindvriendelijk en makkelijk af te wassen (ook van de gezichtjes van vriendinnetjes) en de haren kammen en vlechten fijn. Dus mocht je nog een fijn Sinterklaas of kerstkadootje zoeken... voor mijn kleine visagiste was het een topkado.

3 jaar geleden

Hier ook een hielprik die niet goed was.. Ze zei nog bij het prikken.. Nou waarschijnlijk hoor je hier niks meer van.. Tot 3 dagen later de huisarts op de stoep stond.. En we smiddags naar het umcg vertrokken vol verbazing.. Alsof de wereld vergaat en de enige vraag is waarom wij... ❤️ nu bijna 3 jaar verder.. Vergeet het nooit meer..DIE bewuste dag.. Maar wat een toppers van kindjes hebben wij..❤️

3 jaar geleden

Ohhh! Ik wilde vroeger altijd zo'n poppenhoofd. Kreeg ik nooit van mijn ouders. 😂

3 jaar geleden

Aaah zo leuk! Dit kon ik vroeger ook uren doen!