{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn geluk

Afbeelding blog 'Mijn geluk ' Achtergrond blur afbeelding

Hoi lieve mommy’s , dit is mijn eerste blog dus ik ben hier nieuw in. Ik stel me even voor; 

Ik ben Isabelle , 27 jaar oud en uit België. Ik ben trotse mama van Kylian Samuel die bijna 2 jaar word in januari. Ik ben 8 jaar samen met mijn geweldige man Rafael, die me op zoveel vlakken steunt. 

We zijn een mixed family 😊

(Braziliaans , Libanees en Belgisch ) dus heel wat temperament dat er schuilt in mijn klein mannetje. 

Waarover ik graag wou schrijven is perfectionist zijn en of andere mama’s hier ook soms veel mee te maken hebben.

Ik heb 3 jaar geleden te maken gehad met een zware depressie waardoor ik het eventjes allemaal niet meer zag zitten.  Ik ben van mijn eigen soms heel perfectionistisch op veel vlakken en wil altijd maar het uiterste bereiken en dit word uiteindelijk ook heel vermoeiend. Toen ik zwanger was van kylian dacht ik dat ik het niet ging aankunnen het mama zijn. 

Mijn bevalling was al niet goed verlopen omdat ik bijna tot geen vruchtwater had en ik daardoor een spoedkeizersnede ben moeten ondergaan, ik krijg altijd kleine paniekaanvallen als het niet verloopt hoe dat ik het zou willen. Maar toen ik kylian in mijn armen uiteindelijk kreeg en zijn gezichtje voor de eerste keer kon zien veranderde alles voor mij. Ik kreeg zo een gloed van geluk over mij heen en ik voelde mij helemaal tot rust komen. 

Ik dacht ; dit is wat ik al die tijd nodig had. Hoe heb ik al die tijd zonder hem kunnen leven? 

Na mijn donkere en zware periode kon ik eindelijk lachen en gelukkig zijn, en tot de dag van vandaag is hij degene die mij telkens met zijn glimlach mijn dag beter maakt. Het gevoel van mama zijn doet zoveel wonderen. Ik kijk elke dag naar zijn lief gezichtje en vraag mij af hoe ik zoveel geluk kon hebben om zo een prachtig kindje op de wereld te zetten. Tot op de dag van vandaag probeer ik om het perfectionistische opzij te duwen en te genieten van het samen zijn. Het is soms heel moeilijk omdat ik ook tot het uiterste wil gaan in het mama zijn maar soms weet ik dat dat niet haalbaar is spijtig genoeg. We zijn niet allemaal perfect en dat moet ik leren loslaten. 

Tot nu toe is mama zijn het beste wat me overkomen is.  *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #mijngeluk

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je