{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochtertje is mishandeld op het kinderdagverblijf

Voor het leven getekend

Afbeelding blog 'Mijn dochtertje is mishandeld op het kinderdagverblijf ' Achtergrond blur afbeelding


Het is avond, we zitten lekker serie te kijken, dan gaat plots de telefoon, huh het kinderdagverblijf zo laat nog? Ik hoorde een trillende stem, Shannon ik weet niet hoe ik dit moet gaan brengen maar er is iets dat ik je moet vertellen.. mijn hart begint steeds sneller te kloppen, wat is er aan de hand en waarom huil je? Ik was vrij vandaag en keek op de camerabeelden thuis of alles ging op het kinderdagverblijf daar zag ik dat één van de medewerksters Kira op een nare manier heeft behandeld, ik begon te huilen en ik wist niet wat ik moest zeggen..

De dag erna kwamen ze met de camera beelden, met klamme handjes en trillende benen zat ik op de bank, de tv ging aan, de beelden staan op mijn netvlies. Mijn kleine baby, die daar hardhandig in een kinderstoel word gezet, je ziet haar hoofdje omvallen van de slaap, haar hoofdje word met geweld opzij geduwd zodat ze eventjes wat brood naar binnen kan proppen, weer zie je haar hoofdje knikken, je ziet dat ze zo moe is eigenlijk naar bed moet, een andere medewerkster ziet het gebeuren maar durft niet te zeggen, je ziet aan haar lichaamstaal dat ze bang is. Ze blijft brood naar binnen proppen maar ze blijft in slaap vallen, ze pakt haar hardhandig uit de kinderstoel en gooit haar met geweld op de commode om haar te verschonen, vervolgens pakt ze haar weer met geweld op en zie je haar uit het beeld verschijnen...

Ik was verdoofd, verdrietig en zo boos... waarom? Waarom zou je zoiets doen. Er gaan zoveel gevoelens door je heen, niet te beschrijven. Er word door het kinderdagverblijf aangifte gedaan, ik mocht zelf ook aangifte doen, maar dat deed ik niet omdat volgens het kinderdagverblijf dit voldoende was. Er volgende een rechtszaak en ze verloor haar v.o.g. en kreeg een passende straf. Ik heb het nooit een plekje kunnen geven, als ik er al over na denkt hoe mijn kindje zich gevoeld had moeten hebben krijg ik al pijn aan mijn hart.

Het kinderdagverblijf verwende ons met grote cadeaus en er werd gevraagd of ik niks naar buiten wilde brengen, dat zou het kinderdagverblijf een slechte naam bezorgen. Toen de rechtszaak voorbij was, werd het contact steeds minder, werden zij minder aardig en werd ik volledig aan de kant geschoven, alles werd me ontnomen, ik verging van de pijn en verdriet.

Het besef komt pas achteraf..

Pas later besefte ik dat ik me helemaal in heb laten pakken, ik gewoon zelf aangifte had moeten doen en zelf sterker in mijn schoenen had moeten staan. Ik was 22 en zat nog op school. Er is gewoon misbruikt gemaakt van de situatie waar ik inzat, mijn kwetsbaarheid en mijn verdriet.. Ik voelde zo ontzettend slecht.

Het een plekje gaan geven.

Het is nu ongeveer 4 jaar geleden, Kira is nu een ontzettend vrolijke leuke dame die dit jaar alweer 6 word, ze herinnerd zich gelukkig niets, helemaal niets. Na 4 jaar wil ik dit een plekje geven en afsluiten.. het is zo ontzettend moeilijk..


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemenen voorwaarden 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je