{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter te klein?

Het consultatiebureau vind mijn dochter te klein, ervaringen hiermee?

Afbeelding blog 'Mijn dochter te klein?' Achtergrond blur afbeelding

3 Maanden terug was ik met mijn dochter bij het consultatiebureau, ze deden toen de oogtest waar ze trouwens glansrijk voor 'slaagde' en wat tekenoefeningen (streepje, rondje en kruisje) En natuurlijk de weging en de meting. Ze was toen 92 cm en bijna 3 jaar. De arts liet me weten dat ze op de 1e lijn zat (dus een kleintje is) ze mocht niet onder de lijn komen bij het volgende (extra) bezoekje. Dit bezoekje vind binnenkort plaats (8 oktober) ik heb haar afgelopen week gemeten en ze was maar 1 cm gegroeid. Ze willen haar dan als ze niet boven die lijn is uitgestegen naar een kinderarts sturen, maar is dit nodig dan? Ik bedoel kinderen hebben toch vaak opeens een groeispurt, en groeien dan ineens uit hun kleren? Misschien staat mijn dochter een beetje 'stil' op dit moment?

Toen de arts dit tegen me zei dacht ik in eerste instantie; wat een onzin, ik ben klein, mijn man is klein. Ze zal niet groot worden denk ik???

Of moet ik me toch zorgen maken om haar lengte? Veel mensen schatten haar jonger dat ze is en in haar klasje zijn de kindjes inderdaad een stuk groter, sommige eigenlijk veel te groot vind ik...

Dat grotendeels door de voeding tegenwoordig denk ik?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je