Snap
  • Kind
  • post_short

Mijn dochter is bang voor de DOUCHE!!

Vanaf haar geboorte is mijn dochter bang om te douchen, terwijl ze heeeel graag in bad gaat, haren wassen is dus ook een drama, hebben meer moeders dit probleem met hun kinderen? Ze word al bijna 3 (ik dacht ze groeit er wel overheen)

10 jaar geleden

onze kleine man vind het heerlijk om in bad te gaan of lkkr mee onder de douche maar idd op een gegeven moment vond hij de douche ook niet zo prettig maar toen hebben we hem met badje en al onder de douche gezet terwijl 1 van ons aan het douchen was en nu is het weer over hahaha wie weet het proberen waard succes...

10 jaar geleden

en zat er tussen al je reacties een goude tip? Vindt ze het bij het zwembad ook eng onder die douches?

10 jaar geleden

Ik heb vandaag de oplossing voor je bedacht (nou ja, je kan het proberen). Ons dochtertje heeft dr laarsjes aan die we nog niet uitgeprobeerd hebben, terwijl we naar boven klimmen zeg ik "dan gaan we even douche" ze zegt laars aan en ik denk ach waarom niet. In dr blote gat met dr laarsjes aan is ze voor deze ene keer gaan douchen. Misschien een idee voor jouw dochter, als ze met dr laarsjes aan in de regen durft, durft ze misschien ook wel "net alsof regen met laarsjes" onder de douche :)

10 jaar geleden

heb ze ook bij prenatal gezien...