Snap
  • Kind
  • post_short

Vaak een natte broek!

Mijn dochter is al lange tijd zindelijk en gaat altijd netjes naar de wc, maar het lijkt alsof ze hier geen tijd meer voor heeft :)

Hebben jullie dat nou ook ? Mijn dochter is afgelopen week 3 jaar geworden en al een lange tijd zindelijk, de pot is al een tijdje weg en ze gaat netjes op de toilet. Maar sinds een maand ''vergeet'' of is ze te laat met naar de wc gaan. Hierdoor tegenwoordig vaak natte broeken!! :)

Is het een periode? Ik heb het gevoel dat ze dan zo druk is met van alles en nog wat dat ze gewoon geen zin heeft om te gaan.

10 jaar geleden

Ja inderdaad niet de hele plas, mijn dochter zegt dat opeens dat ze heeeeel nodig moet maar dan zit er al een flinke natte plek in haar broek ;). Ik doe haar dus nu ook een luier snachts om voor de zekerheid. Misschien handig om ook maar een luier klaar te leggen en te zeggen dat ze die anders weer aankrijgt, bedankt voor de tip Sette!

10 jaar geleden

Dat heeft mijn zoon ook gehad. Hij nam gewoon niet de tijd om te gaan plassen. Resultaat keer op keer een natte onderbroek. Hij liet geen hele plas gaan, maar wel een flinke druppel. Na 100 keer zeggen dat hij op tijd moest gaan plassen heb ik een stapeltje luiers op tafel gelegd en gezegd dat ik hem een luier aan doe als hij weer te laat is. Gelukkig was het stapeltje luiers genoeg om hem eraan te herinneren en ging het daarna weer prima.