{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter houdt van dino's... heerlijk!

Afbeelding blog 'Mijn dochter houdt van dino's... heerlijk!' Achtergrond blur afbeelding

Indy, mijn jongste dochter, is 2 en is gek op dinosaurussen. Hoe ze erbij gekomen is? Al sla je me dood....maar leuk vind ik het wel!

Na een echt meisje-meisje (als in: prinsessen, eenhoorns, roze, glitters en alles wat daarbij hoort) is dit toch ook wel heel erg leuk! Al moet ik eerlijk zeggen dat Indy naast dinosaurussen (en Cars!) toch ook wel heel veel van de eerder genoemde voorkeuren van haar grote zus houdt hoor. Maar als je aan Amber vraagt welke prinses ze wil zijn, antwoordt ze: 'Prinses Doornroosje' (of Assepoester, Sneeuwwitje, of welke die dag ook haar voorkeur heeft). Stel je dezelfde vraag aan Indy, dan krijg je consequent het antwoord: 'Prinses Dinosaurus'. Heerlijk toch?

Hoe zit dat bij jouw kinderen? Echte jongens/meisjes voorkeuren (al moet ik dat misschien niet meer zo benoemen, maar iedereen snapt wat ik bedoel, toch?) of ook meer een mengelmoes zoals die van mij? 

Afbeelding blog 'Mijn dochter houdt van dino's... heerlijk!'

Indy met haar Dino shirtjes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je