{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn dochter eet bijna niks!

Afbeelding blog 'mijn dochter eet bijna niks!'

Mijn dochter at vroeger alles, en nu (bijna vier).... is ze zo kieskeurig als wat. Groenten eet ze bijna niet, fruit beperkt zich ook tot een appel en een banaan. Ook geen snoepert, zo nu en dan een koekje gaat er dan nog wel in. Wij hebben er samen voor gekozen om geen strijd aan tafel te hebben. Eten wat de pot schaft, wil je niet eten dan maar niet. Toetje mag ze wel maar wil ze ook vaak niet. Is dit nu de leeftijd om toch maar wel strakke lijntjes aan te houden? Of zullen we het zo houden en maar zien waar het schip strand? Ze ziet er voor ons goed uit hoor? Gewoon een gezonde meid, normaal van postuur, knappe dame. Ze is ook geen drinker, op zich heb ik er ook niet zo heel veel moeite mee hoor maar het zou straks toch wel fijn zijn als ze wat makkelijk mee eet. Brood daarentegen eet ze wel veel. ze is dan weer geen ochtendmens dus ontbijt is lastig maar als lunch eet ze zo drie a vier boterhammen.... wel alleen met pindakaas of vlokken, vooral niet hartig beleg..

op zich zou ik zo graag willen dat ze daar wat makkelijk in werd, ook als voorbeeld voor haar jongere broertje natuurlijk die nog wel alles eet maar momenteel erg aan het kopieren is. Schuift zij haar bord weg dan doet hij het ook met de grootste lol. Anderszijds vind ik weer niet dat een oudste kind voorbeeld moet zijn voor jongere broertjes en zusjes. 

wat zouden jullie doen? zou het vanzelf overwaaien? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je