{{ message.message }}
{{ button.text }}

mijn beide mannetjes ziek

helaas sinds gisteren zijn mijn beide heren ziek.

Afbeelding blog 'mijn beide mannetjes ziek'

Zoals de beschrijving het al aangeeft zijn mijn beide kereltjes ziek. gisteren toen ik op de psz kwam, kwam mijn lars me al huilend tegemoet. Gelijk staat er ook een leidster bij me en zij vertelde me dat hij in zijn broek gepoept had. ongelukjes gebeuren toch. Ze had hem al verschoond maar hij was zo over de rooie. Ze vertelde me ook nog gauw even dat ze hem toch een luier had omgedaan omdat ze dacht dat er nog meer zou komen. Man wat had zij gelijk. Onderweg naar zijn fietsje hoorde ik hem al huilen en toen dacht ik al dit is niet goed. Op mijn vraag of hij soms last van zijn buik had antwoordde hij ja. Ik dacht toen nog dat hij gewoon nodig naar de wc moest maar onderweg naar huis bleef hij wat jammeren. Toen we thuis waren liep hij langs me heen en toen rook ik het al..oeiiiiii alles eronder. Arm kind. Hij was er zo ziek van dat hij zelfs tegen mij aan in slaap is gevallen op de bank. dat gebeurd anders echt nooit. zo sneu. Na meerdere leuke luiers ging het eind van de middag gelukkig beter. hij heeft toen zelfs een beetje soep naar binnen gekregen. En gelukkig heeft hij de nacht goed doorgeslapen. Anders dan zijn kleine broertje. Die was ineens compleet over de rooie vannacht en ik ben van 1 tot 4 uur met hem bezig geweest. hij was maar aan het boeren en zijn buik rommelde verschrikkelijk. dus ook nog maar even wat te knabbelen gegeven en wat drinken. maar dat hielp ook niet. Van ellende ben ik uiteindelijk toch maar op de bank gaan liggen dan kreeg ik nog ietsje rust. Helaas waren beide heren om 6 uur klaarwakker. Deze mama is nu enigszins gebroken. :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je