{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met de kindjes naar het theater

Leek me leuk om eens met de kindjes naar het theater te gaan en vorig jaar kwam blokker met een leuke actie 2e kaartje gratis voor de woezel en pip voorstelling "Alles is Fijn"

Afbeelding blog 'Met de kindjes naar het theater' Achtergrond blur afbeelding

Naar het theater met de kinderen dat leek me wel eens leuk, alhoewel onze meiden absoluut niet stil kunnen blijven zitten, leek het me toch een super. Vorig jaar had de blokker dan ook een hele leuke actie waarbij je een 2de kaartje voor de musical van Woezel en Pip kon krijgen bij een besteding vanaf een bepaald bedrag. Net voor de decembermaand was dit natuurlijk een win=win situatie hihi... Ik had gekeken waar de voorstelling allemaal speelde en ik had al uitgerekend dat onze jongste dan AL 2,5 jaar was en dan waarschijnlijk wel rustig zou kunnen blijven zitten.

Vorige week zondag was het zover. We gingen niet te vroeg weg zodat we een hele poos moesten blijven wachten en we kwamen dus net op tijd aan hihi... de kindjes zaten in het midden van papa en mama

De voorstelling was wel heel leuk en er werden verhaaltjes verteld die de kindjes kende van de dvd die ze al hadden, maar 1 uur blijven zitten was lang voor ze en ook voor andere kindjes hoorden we om ons heen. Op gegeven moment moest de jongste plassen en was even een break voor haar, toen nog even een kwartiertje gekeken en was het voorbij. Wel praten de kinderen vanaf vorige week heel veel over woezel en pip!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je