{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met de auto met vakantie

Afbeelding blog 'Met de auto met vakantie'

Dit jaar wilde we een keer iets anders doen.....mijn man houd namelijk heel erg van kamperen en wil graag een vouwwagen of caravan kopen. Nu ben ik het type wat nergens is zonder basic benodigdheden zoals een douche en toilet in je eigen omgeving dus ik vraag me af of dat "kamperen" wel echt wat voor mij is....

De eerste dagen werd het pijnlijk duidelijk dat ik niet in de wieg gelegd ben voor een kampeer vakantie hoor......We hebben een huisje op een kamping gehuurd met alles tot mijn beschikking incl. de vaatwasser. Het enige wat ik mis is een wasmachine, daar moeten we een stukje voor lopen. Dat bleek al een drama te zijn zeker toen ik er achter kwam dat het €6,00 per was beurt koste. Ook toen mijn man de was tabletten vergeten was in het was hok bleek hier een groot probleem te zijn want ik kon niet wassen wat een drama. Tja.....wat kan ik er over zeggen ik schaam me wel een beetje hier voor.

Maar goed de reis met de auto was een succes, al hebben we inmiddels berekend dat we met het vliegtuig en een huisauto net zo duur uit geweest waren en dan waren we er in een paar uur geweest. Keer punt is dan wel weer dat de vakantie 2dgn korter zou zijn geweest.....

Hoe dan ook ik zag super tegen de reis op  en het is me 200% mee gevallen en ik zou het zo weer doen. Is maar goed ook want we moeten nog terug. 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je