Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

Met de auto met vakantie

Dit jaar wilde we een keer iets anders doen.....mijn man houd namelijk heel erg van kamperen en wil graag een vouwwagen of caravan kopen. Nu ben ik het type wat nergens is zonder basic benodigdheden zoals een douche en toilet in je eigen omgeving dus ik vraag me af of dat "kamperen" wel echt wat voor mij is....

De eerste dagen werd het pijnlijk duidelijk dat ik niet in de wieg gelegd ben voor een kampeer vakantie hoor......We hebben een huisje op een kamping gehuurd met alles tot mijn beschikking incl. de vaatwasser. Het enige wat ik mis is een wasmachine, daar moeten we een stukje voor lopen. Dat bleek al een drama te zijn zeker toen ik er achter kwam dat het €6,00 per was beurt koste. Ook toen mijn man de was tabletten vergeten was in het was hok bleek hier een groot probleem te zijn want ik kon niet wassen wat een drama. Tja.....wat kan ik er over zeggen ik schaam me wel een beetje hier voor.

Maar goed de reis met de auto was een succes, al hebben we inmiddels berekend dat we met het vliegtuig en een huisauto net zo duur uit geweest waren en dan waren we er in een paar uur geweest. Keer punt is dan wel weer dat de vakantie 2dgn korter zou zijn geweest.....

Hoe dan ook ik zag super tegen de reis op  en het is me 200% mee gevallen en ik zou het zo weer doen. Is maar goed ook want we moeten nog terug. 

 

10 jaar geleden

hahahaha, Ik was een keer onderweg naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken en dat moest echt die dag....het was -3 buiten en ze was helemaal onder gespuugd.....dan sta je toch ff niet zo lekker je kind uit te kleden. Ik denk dat wij haar vaker voor in laten zitten dan hoor ;-) Of een keer onderweg naar het Dolfinarium, echt op 2min afstand er vandaag......de hele auto onder en zij ook helemaal.

10 jaar geleden

Wij hebben ook op de heen en terug weg een aantal keer een noodstop moeten maken om de kleine af te spoelen, maar ja als dat alles is ;-)

10 jaar geleden

Ik ben er nog niet uit of ik echt zou gaan kamperen maar zo in een huisje op een kamping is prima voor mij :D

10 jaar geleden

Ja scheeld echt heel erg veel. Megan spuugt echt de hele auto onder en is echt bij de eerste bocht al ziek. Nu heeft ze het heerlijk gehad.