{{ message.message }}
{{ button.text }}

Men With Wheels Vaderdag

Afbeelding blog 'Men With Wheels Vaderdag'
Vader zijn is helemaal hip! Steeds meer vaders willen pronken met hun kroost. En om het vaderschap te vieren organiseert Easywalker op zondag 17 juni, Vaderdag, een super event!
Op Vaderdag, aanstaande zondag, wordt Men With Wheels voor de eerste keer gehouden. Tijdens dit event is er een kinderwagenrace speciaal voor vaders! De deelnemers moeten een pittig parcours afleggen, dus voor de veiligheid blijven de kinderen aan de kant en wordt er geracet met poppen. De vaders strijden tijdens deze race om de titel ‘Men With Wheels’. Daarnaast gaat de winnaar naar huis met een Easywalker kinderwagen!
Er zullen ook een aantal Bekende Nederlanders deelnemen aan deze spanende race en voor alle deelnemende vaders is er een goed gevulde goody bag. Tijdens en na de race worden aanwezigen getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes en speciaal voor deze feestelijke gebeurtenis zijn alle winkels in de Cornelis Schuytstraat zondag geopend. Genoeg plezier dus voor het hele gezin! Papa's, meld je hier aan!
Tijd: Race start om 14.00 uur. Locatie: Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid.
Meer informatie over dit stoere Vaderdag event vind je op www.menwithwheels.nl of op Facebook!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je