{{ message.message }}
{{ button.text }}

Meltdown

Afbeelding blog 'Meltdown' Achtergrond blur afbeelding

Meltdown

Nou die blog over slapen wacht nog maar even hoor! Vandaag mocht uhm moest Jesse naar het consultatiebureau voor z’n vier jarige APK en laatste vaccinatie. Zoals jullie wellicht hebben kunnen lezen kwam ik daar deze keer gewoon onderuit! Want papa moest mee!

Vanmorgen vroeg Jesse zijn standaard vraag “ wat gaan we doen vandaag?” Want meneer directeur moet vermaakt worden🧐. Toen ik hem vertelde van zijn dokters afspraak reageerde hij lichtelijk geïrriteerd. Ik liet het even voor wat het was zodat hij het kon processen. Even later staat Jesse bij me en hij vraagt wederom naar wat we gaan doen, dus ik vertel hem dit weer zodat er niks als een verassing komt. Schijnbaar was hij het er echt niet mee eens, want ik eindigde met een dino in m’n oog! Dankjewel! Blij toe dat ik geen oog test hoef te doen.

Vlak voor de afspraak vroeg Robin dus , wie er met hem mee moest. PAPA! Yes yes yes yes! Oke kerel kom maar hier ik maak je klaar 😏. En ik zwaai ze uit. Daaahaag 🙋🏼‍♀‍.

Demi lag in bed, en toen? TOEN WAS IK GEWOON HELEMAAL ALLEEN! Tien minuten later kwam een vriendin koffie drinken. Maar ik had het huis opgeruimd, gestofzuigd en het huis bleef gewoon een uur zoals ik het had achtergelaten!! Wanneer je daarvan kunt genieten weet je dat je oud wordt 😂🤭.

Jesse en Robin kwamen terug, en wat denk je…. Het ging goed, Jesse deed wat hem gevraagd was. Hahahaha nee hoor. Ik denk dat Robin nooit meer mee gaat, Jesse heeft zich daar weer misdragen zoals we hem kennen schreeuwen, gillen etc. We mogen dus nog een keer voor de oog test. Thnx mate!

We gaan even later nog een rondje lopen, en even langs de winkel. Zo kon papa even bij komen 😂🧐. Allebei op de loopfiets. Winkel in, winkel uit dat ging soepel. Demi had even een meltdown want haar fiets moest in het karretje, ze liet het hele winkelcentrum even weten dat ze er was. Joehoe Demi in the house!

Winkel uit, karretje weg, kinderen de fietsen weer en start? Dacht demi, die nam een sprintje richting de uitgang. Jesse ging twee keer op z’n giechel door z’n stuur. De eerste keer gaf ik hem de kans om op te staan en verder te gaan, met Demi in mijn kielzog. De tweede keer dat hij weer viel dacht ik hup geef die fiets hier, en loop mee want Demi highjacked zo nog een auto en die tijd zelf naar huis. En wat er toen gebeurde. Nou nou nou…. Meltdown? Alsof de hele noordpool als gletsjer wegdreef.

Jesse bleef op de grond liggen. Huilen, schreeuwen en gillen alsof ik z’n fiets had gejat en er zelf op stapte naar buiten. Ik weet dat ik klein ben, maar om nou als een clown op z’n klein fietsje rond te lopen nee bedankt 😂.

Ik heb die fiets neergepleurd midden in het winkelcentrum en heb hem uitgezwaaid. Bekijk het ff grappenmaker. Daahaaaag!

Wat is jullie momentje dat je dacht Daaaahaaaag, zoek een andere moeder!? Of vader?! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je