Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

meisjes onder de 5 : zwempakje of bikini

dit is een struikel blok voor mij en mijn man ! onze dochtertje is nou bijna drie jaar en wat doen we haar naar het strand mijn man is er resoluut die zegt een badpak, ik daar in tegen vindt een bikini of tankini ook gaan  het bedekt toch wel de delen die bedekt moeten zijn??

maar na dat ik onze vriendenkring een beetje heb rondgevraagd  (wel vaders van dochtertjes dan) vonden de meeste vaders dat hun dochters tot hun 21ste in badpak moesten lopen (incl. de mijne) maar dat is hun ideale beeld hoe hun graag hun kleine meisjes zien!! het is wel heel schattig maar ja wat te doen?? dan toch maar die leuke bikini kopen bij de hema of die schattige badpak bij de prenatal? met als uitkomst dat als ik de leuke bikini koop dat ik geheid ruzie krijg met mijn wederhelft of hij ligt in de la stof te vangen..  

dus ja mamma van deze tijd wat vinden jullie hier van ?? hebben jullie ook papa's thuis die jullie dochtertjes graag tot de oren willen bedekken of juist niet , en maken jullie die keuze samen of koop jij het zwem goed voor de kleine dame?? ben heel benieuwd naar jullie reacties en jullie mening op mijn blog.

 

6 jaar geleden

Ik heb een zoon en dochter, hun bovenlichamen zijn identiek en ik verwacht dat dit zo zal blijven totdat de tekenen van de puberteit zichtbaar zijn. Ik vraag me af waarom mensen hun dochters een bikinitopje aantrekken terwijl jongetjes gewoon alleen in een broekje mogen rondlopen. Kleine meisjes hebben niets op het bovenlichaam wat jongens niet hebben. Een bikinitopje aan hun lichaam insinueert dat wel. Ik heb het idee dat mensen hier totaal niet over nadenken. Het ziet er echt ongelooflijk idioot uit. Kleine meisjes hebben daar niets te bedekken. Als je een broekje te bloot vindt kun je ieder ander willekeurig lichaamsdeel bedekken. Bijvoorbeeld door een badpak, short, zwemshirt. Maar zonder enige reden de borststreek van een meisje bedekken vind ik heel apart.

10 jaar geleden

Heb daar nog niet eerder over nagedacht.. maakt wat mij betreft niet uit... Badpakjes die zakken hier constant af.. weet niet waar het aan ligt? Of ze zijn te klein of te groot... de bikini's zitten naar mijn mening beter... wel zorg ik er altijd voor dat ze niet in haar blote billen loopt... en we laten haar 9 van de 10x ook in uv shirt lopen op het strand, maar dat meer vanwege de zon...

10 jaar geleden

Ik heb hier drie verschillende bikini's en nog drie losse broekjes voor mijn meisje liggen, ze is bijna twee. Op strand draagt ze alleen broekjes, in het zwembad vaak ook een topje. Mijn man heeft zich hier echt nog nooit mee bezig gehouden, zoiezo niet met wat de kids dragen. Mijn dochter draagt nooit een luier onder haar broekje, maar een badpak vind ik zelf gewoon niet lekker zitten, dus voor haar lijkt me dat ook niets. Ik vind dat alleen een broekje wel heel lang kan hoor, maar ik zag laatst een meisje waarbij de borstjes begonnen te ontwikkelen topless en dat vond ik zelf toch niet meer zo gepast.

10 jaar geleden

Mijn man heeft opzich geen moeite met een bikini Ik had zelf meer voorkeur voor leuk badpakje Nu heeft ze een broekje waar een rokje over kan en een topje die op een hemdje lijkt. Bedekt en toch bikini broekje voor bv het plassen idd. Als ze wat groter is leer ik haar bij een badpakje wel dat je die opzij kan houden en dan ook makkelijk kan plassen.