{{ message.message }}
{{ button.text }}

meisjes onder de 5 : zwempakje of bikini

Afbeelding blog 'meisjes onder de 5 : zwempakje of bikini' Achtergrond blur afbeelding

dit is een struikel blok voor mij en mijn man ! onze dochtertje is nou bijna drie jaar en wat doen we haar naar het strand mijn man is er resoluut die zegt een badpak, ik daar in tegen vindt een bikini of tankini ook gaan  het bedekt toch wel de delen die bedekt moeten zijn??

maar na dat ik onze vriendenkring een beetje heb rondgevraagd  (wel vaders van dochtertjes dan) vonden de meeste vaders dat hun dochters tot hun 21ste in badpak moesten lopen (incl. de mijne) maar dat is hun ideale beeld hoe hun graag hun kleine meisjes zien!! het is wel heel schattig maar ja wat te doen?? dan toch maar die leuke bikini kopen bij de hema of die schattige badpak bij de prenatal? met als uitkomst dat als ik de leuke bikini koop dat ik geheid ruzie krijg met mijn wederhelft of hij ligt in de la stof te vangen..  

dus ja mamma van deze tijd wat vinden jullie hier van ?? hebben jullie ook papa's thuis die jullie dochtertjes graag tot de oren willen bedekken of juist niet , en maken jullie die keuze samen of koop jij het zwem goed voor de kleine dame?? ben heel benieuwd naar jullie reacties en jullie mening op mijn blog.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je